Bekroonde appartementen
Sölden BrochureOetz Brochure‏Kühtai Brochure‏St Anton Brochure‏‏

St Anton appartementen: het laatste bouwnieuws

12 juli: 

22 juni: in Huis A is de structuur van het overdekte zwembad en de spa op zijn plaats dankzij een enorme hoeveelheid beton.

20170626_Mountain_Spa_Residences

[Klik om de afbeelding te vergroten]

Hierna maken we de begane grond af waar de brasserie, bar en appartementen komen. Ondertussen wordt in Huis B de houten bekleding aangebracht en is begonnen met het pleisterwerk.

1 juni: met meer dan 100 mensen ter plaatse gaat het bouwproces in St. Anton gestaag verder. In Huis B is de vloerverwarming en het plafond geplaatst. De foto hieronder is genomen vanuit het balkon op het tweede verdieping in Huis B. We verwachten dat de komende twee maanden een showappartement gereed is om te bezichtigen. Op dit moment kunnen kopers al een kijkje nemen op de etages en in de appartementen van Huis B. Huis A in een vergelijkbaar bouwstadium zijn eind juli.

19 mei: Er is goede vooruitgang geboekt in St. Anton. Momenteel zijn 20 mensen en 2 kranen hard aan de slag. De ruwbouw is voltooid in Haus B en het beton voor de ondergrondse parkeergarage van Haus A is aan de gang. Er wordt snelle voortgang geboekt in Haus A en het zal niet lang duren voordat de volgende verdieping is geplaatst.

20 april 2017:  Vanaf het moment dat de liften werken, zal de constructie op de bouwplaats snel voortgang maken. We gaan vanaf 24 april met 3 kranen aan de slag en maken dan gebruik van geprefabriceerde materialen om snel vooruitgang te boeken op Huis A. We verwachten dat toekomstige eigenaren eind juli de appartementen van Huis A kunnen bezichtigen. Oplevering is november 2017.

1 december 2016: Graag melden wij u dat het dak op Haus B in St Anton inmiddels is geplaatst.  Gedurende de winter blijven wij werken aan beide gebouwen.

7 november: Veel sneeuw in St. Anton, maar het werk gaat door. De aanleg van het dak in Haus B in gaat verder voor het einde van de maand en we leggen ook de fundering aan van Haus A.

28 october: de derde verdieping is geplaatst in Haus B en de fundamenten kunnen in beton worden gestort in Haus A. Geweldige uitzichten langs de vallei.

8 october: De ondergrondse verdieping van Haus B is nu voltooid, terwijl de eerste verdieping bijna af is. Momenteel worden er de steunmuren voor de tweede verdieping geplaatst. Tegelijkertijd worden de fundamenten van Haus A uitgegraven.

7 september 2016: er is 36 ton staal gebruikt in het dak van de ondergrondse parkeergarage in Haus B. Nu komt er nog beton.

25 juli 2016: de bouwkraan staat gereed waardoor de bouw kan beginnen; alle betonnen onderdelen zijn geplaatst en kunnen worden afgegoten met beton.  

st anton 26 july

12 juli 2016: de opgraving van Haus B is nu voltooid en de bouwteams starten volgende week met het fundament.

facebook_1468389598823

1 juli 2016: belangrijke opgravingen aan de gang in Nasserein. Blijf hier de voortgang van het bouwproces volgen.

23 juni 2016: grote graafwerkzaamheden in Nasserein op de plaats van het toekomstige Mountain Spa Residences – St Anton.

IMG_1286

We kijken ernaar uit om u regelmatig updates te geven van het bouwproces en u mee te nemen in dit grootse project waarmee wij de meest geavanceerde skiappartementen in de Alpen willen realiseren.

29 februari 2016: Hoewel alles schijnbaar rustig lijkt op de bouwplaats van Nasserein, werken de ontwikkelaars en hun partners hard door.

Op dit moment worden de gedetailleerde bouwtekeningen (Ausführungs Plane) verder verfijnd met de bouwingenieurs en doorgevoerd in de bouwplannen.

Tegelijkertijd zijn we bezig met de voltooiing van het aanbestedingsproces voor lokale bedrijven en ambachtslieden voor de levering van de verwarming, het loodgieterswerk, de elektra en het timmerwerk. Wij werken zoveel mogelijk met Tiroler of Oostenrijkse bedrijven, behalve voor de keramiek. In dat geval geven wij de voorkeur om te werken met Italiaanse leveranciers.

Skiën naar St. Anton am Arlberg vanaf Nasserein. Geen probleem!

14 december: mocht u St Anton deze vakantieperiode bezoeken, neemt u dan contact op met een van onze tweetalige vertegenwoordigers in Nasserein, ING.Gomperz-Weg 15 (op de plek van het oude hotel Schweizerhof). Google Map: https://goo.gl/maps/2uar2vK3V7T2.

sign

Wij geven u met plezier persoonlijk meer informatie over ons nieuwe complex Mountain Spa Residences in St Anton.

12 november: Hotel Schweizerhof is afgebroken nu het bouwteam hard aan de slag is gegaan met de bouw van het nieuwe Mountain Spa Residences in St Anton.

Huis te koop Oostenrijk - Mountain Spa Residences St Anton

Blijft u vooral op de hoogte nu wij vordering maken met de verschillende bouwfases van deze luxe appartementen en de 600 m2 welness, waaronder twee zwembaden (een binnen- en een buitenbad).

Appartementen te koop - Mountain Spa Residences

28 oktober: het is weer zoning in St Anton, terwijl de laatste dagen van Hotel Schweizerhof zijn geteld. In de vredige omgeving van Nasserein wordt het hotel volledig afgebroken. Hieronder ziet u een foto van het uitzicht naar het westen met de Nassereinlift op de voorgrond en het resort daarvoor. Dankzij de hoge ligging heeft u hier de mooiste zonsondergangen van de vallei.

Mountain Spa Residences St Anton appartementen

Bekijkt u onze video geschoten vanuit de lucht en stelt u zich voor dat u direct vanuit uw appartement naar beneden skiet, langs de uitgebreide weilanden van de Alpen naar de Nassereinlift naast de Mountain Spa Residences in St Anton.

18 oktober: een prachtige dag op de bouwplaats in St Anton waar het hotel Schweizerhof omgetoverd wordt tot het Mountain Spa Residences – St Anton.

4 oktober: Kristall Spaces is verheugd te melden dat de bouw van het Mountain Spa Residences – St Anton is begonnen.

St Anton Appartmenten Kristall Spaces

Het huidige Hotel Schweizerhof in Nasserein wordt afgebroken om plaats te maken voor twee gebouwen met een ondergrondse parkeergarage en 600 m2 wellness, waaronder twee zwembaden (een binnen- en een buitenbad).