Oetz appartementen: het laatste bouwnieuws

5 februari: Momenteel werken we appartement A104 al volledig af als modelappartement, inclusief alle meubilair en toebehoren, zodat u dit vanaf 10 februari kunt bezichtigen. Alle Kristall Spaces appartementen zijn volledig gemeubileerd en beschikken over een volledige keukenuitrusting met vaatwerk, bestek en glazen. Ook beddengoed en handdoeken zijn in de prijs inbegrepen, dus u hoeft zelf werkelijk niets te kopen wanneer u de sleutels overhandigd krijgt.

16 november: Firstfeier! Het dak is bevestigd op alle huizen in het All-Suite Resort Ötztal. Tijd om het team te bedanken!

https://www.youtube.com/watch?v=nte5Z9vBvFM

 

7 november: Alle bovenste verdiepingen zijn nu klaar, behalve Haus C. Dit zal de komende twee weken worden voltooid. Op de foto ziet u de gevel van Haus A.

9 oktober: Het dak van Haus A is afgewerkt en de werken worden voortgezet bij Haus B en E. En tenslotte worden de daken van Haus D en C wellicht afgewerkt in november/december. Een exacte datum is er nog niet, aangezien bouwen in de Alpen heel erg afhankelijk is van de weersomstandigheden, maar het ziet er voorlopig goed uit!

20 september: Het is een mooie, zonnige dag in Oetz en de constructiewerken verlopen volgens plan. Met 28 graden in de nazomer bewijst Oetz zichzelf nog maar eens als de perfecte bestemming voor alle seizoenen.

28 augustus: De betonwerken vorderen snel. De bekisting en versterkingen voor het waterdichte beton van het plafond van de ondergrondse parkeergarage zijn klaar. De tweede verdieping van Haus A is afgewerkt. En het plafond boven het restaurant en de lobby in Haus B is gedicht.

9 augustus: Huidige status:

  • A: muren op de 1ste verdieping in aanbouw (hierna nog 2 verdiepingen)
  • B: plafonds in aanbouw op de eerste verdieping boven het restaurant (hierna nog 4 verdiepingen)
  • C: plafonds boven de kelder afgewerkt (hierna nog 4 verdiepingen)
  • D: muren in de kelderverdieping in aanbouw (hierna nog 4 verdiepingen)
  • E: plafond op de begane grond in aanbouw (hierna nog 4 verdiepingen
https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=9QSVdGE7MIc

 

6 juni: Het graafwerk is inmiddels voltooid en we beginnen snel met gieten van het beton.  In september kunnen klanten rondlopen in het dan afgebouwde skelet van alle huizen en de uitzichten bekijken.  Het dak wordt in oktober op alle huizen geplaatst.

7 mei: Kristall Spaces is verheugd te melden dat de bouw van het All-Suite Resort Ötztal is begonnen. Blijf hier de voortgang van het bouwproces volgen.