Oetz appartementen: het laatste bouwnieuws

25 juni: prachtig uitzicht over het zwembad en de natuurlijke zwemvijver met speciale waterplanten, met de Acherkogel (3007m) op de achtergrond. Vanop het balkon van de appartementen A101 en A201 overschouwt u de zwembadzone en bij appartement B104 geniet u van een zalige 56 vierkante meter privé-tuin. Er zijn op dit moment nog 19 appartementen beschikbaar: 2-, 3- en 4-slaapkamer appartementen vanaf 324.000 EUR tot 743.000 EUR voor 122 vierkante meter.

     

11 juni: enkele foto’s van ons 500 m2 spa & wellness gebouw dat volop wordt afgewerkt in aanloop naar de opening volgende maand: met natuurlijke zwemvijver en ligzetelzone, zwembad, sauna’s, stoomcabine en relaxatieruimte met terras.

22 mei: Ondanks de recente sneeuwval hebben we vooruitgang geboekt met het modelleren en tuinieren rondom het resort. Heggen, planten en bomen zijn geplant en graszaad gezaaid. Alles ziet er in de komende 3 weken leuk en groen uit!

Contacteer ons vandaag op +31 6 48 92 32 43 om meer te weten te komen over de resterende appartementen en voordat de prijzen na voltooiing op 7 juli stijgen.

We hebben nog steeds 2 slaapkamerappartementen op 324.000EUR, 3 slaapkamers op 490.000EUR en 4 slaapkamers voor 692.000EUR.

12 april: we zijn enorm verheugd u te melden dat All-Suite Resort Ötztal officieel zijn deuren zal openen op zaterdag 6 juli 2019 – dit op tijd en binnen het budget. Het resort is vanaf dan volledig operationeel, met het restaurant, de wellness, zwembaden en natuurlijke zwemvijver ter beschikking. Bekijk alvast enkele recente foto’s van het al volledig afgewerkte kijkappartement (A104).

29 maart: Dit is de zuidkant van Haus B – volledig afgewerkt in Oostenrijks larikshout. Dankzij de ramen van vloer tot plafond met driedubbel glas geniet u maximaal van het uitzicht en worden de kamers gevuld met natuurlijk licht. U voelt de bergen en de omgeving als het ware tot in de kamers. Mocht het licht te fel worden, beschikken alle ramen over verduisterende gordijnen.

7 maart: de gevels van de gebouwen zijn volledig afgewerkt en volgende week worden de steigers weggehaald, zodat alle huizen voor het eerst samen te zien zullen zijn. De graafwerken voor de natuurlijke zwemvijver zijn ook van start gegaan. Volgende week wordt er meer sneeuw verwacht! In onze volgende update voegen we enkele foto’s toe van het kijkappartement.

5 februari: Momenteel werken we appartement A104 al volledig af als modelappartement, inclusief alle meubilair en toebehoren, zodat u dit vanaf 10 februari kunt bezichtigen. Alle Kristall Spaces appartementen zijn volledig gemeubileerd en beschikken over een volledige keukenuitrusting met vaatwerk, bestek en glazen. Ook beddengoed en handdoeken zijn in de prijs inbegrepen, dus u hoeft zelf werkelijk niets te kopen wanneer u de sleutels overhandigd krijgt.

16 november: Firstfeier! Het dak is bevestigd op alle huizen in het All-Suite Resort Ötztal. Tijd om het team te bedanken!

7 november: Alle bovenste verdiepingen zijn nu klaar, behalve Haus C. Dit zal de komende twee weken worden voltooid. Op de foto ziet u de gevel van Haus A.

9 oktober: Het dak van Haus A is afgewerkt en de werken worden voortgezet bij Haus B en E. En tenslotte worden de daken van Haus D en C wellicht afgewerkt in november/december. Een exacte datum is er nog niet, aangezien bouwen in de Alpen heel erg afhankelijk is van de weersomstandigheden, maar het ziet er voorlopig goed uit!

20 september: Het is een mooie, zonnige dag in Oetz en de constructiewerken verlopen volgens plan. Met 28 graden in de nazomer bewijst Oetz zichzelf nog maar eens als de perfecte bestemming voor alle seizoenen.

28 augustus: De betonwerken vorderen snel. De bekisting en versterkingen voor het waterdichte beton van het plafond van de ondergrondse parkeergarage zijn klaar. De tweede verdieping van Haus A is afgewerkt. En het plafond boven het restaurant en de lobby in Haus B is gedicht.

9 augustus: Huidige status:

  • A: muren op de 1ste verdieping in aanbouw (hierna nog 2 verdiepingen)
  • B: plafonds in aanbouw op de eerste verdieping boven het restaurant (hierna nog 4 verdiepingen)
  • C: plafonds boven de kelder afgewerkt (hierna nog 4 verdiepingen)
  • D: muren in de kelderverdieping in aanbouw (hierna nog 4 verdiepingen)
  • E: plafond op de begane grond in aanbouw (hierna nog 4 verdiepingen

7 mei: Kristall Spaces is verheugd te melden dat de bouw van het All-Suite Resort Ötztal is begonnen. Blijf hier de voortgang van het bouwproces volgen.