Appartementen in Galtür: het laatste bouwnieuws

14 december: mocht u deze vakantieperiode Ischgl of Galtür bezoeken, dan bent u welkom om langs te komen bij Silva Peak Residences om de laatste twee appartementen te bekijken. Een van onze tweetalige vertegenwoordigers is voor u beschikbaar om u de laatst beschikbare appartementen te laten zien (als deze nog beschikbaar zijn!).

12 november: de bouw van het Silva Peak Residence loopt goed op schema en budget. Bekijkt u hieronder onze video van de bouwplaats van vandaag.

Wij kijken uit naar de oplevering volgens planning volgende maand nog voor Kerst.

Huis te koop Ischgl

Mocht u geïnteresseerd zijn: er zijn nog twee appartementen te koop, waarvan op een al wel een tijdelijke reservering staat …

Huis kopen Ischgl

12 oktober: ramen en houten voorgevels van het Silva Peak Residence in Galtür, Ischgl. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar.

Ischgl huis kopen Kristall Spaces

3 september 2015: wij zijn blij te melden dat het dak van Silva Peak Residences inmiddels volledig is geplaatst. Om dit te vieren is er morgen een gezellig Firstfeier feest waar u van harte welkom bent.

huis-te-koop-kristall-spaces-Galtuer

12 augustus: het wekelijkse bezoek aan de bouwplaats in Galtür. Tijdens deze bezoeken plannen en coördineren wij al het werk voor de komende week, bespreken wij de ontwikkeling van het bouwproject, wisselen we ideeën uit en vinden met elkaar de juiste oplossingen. Deze bezoeken aan het project zijn essentieel om een vinger aan de pols te houden en daarmee te zorgen dat zowel de bouw als het budget op schema blijven. Dit overleg wordt nog belangrijker nu we de ramen en de voorgevel gaan plaatsen.

15 juli: de eerste verdieping heeft al een cementen vloer. Op dit moment kan worden gestart met de bouw van de muren op de eerste verdieping.

Appartementen in Tirol - Kristall Spaces

10 juli: Wij hebben grote vooruitgang geboekt in Galtür en verloren tijd ingehaald vanwege het slechte weer in de lente. De constructie van de ondergrondse parkeerplaats is nu gereed.

21 juni: Elisabeth Türtscher heeft in het bouwkantoor een ontmoeting met de architecten en met Daniel Subic, de project director van Kristall Spaces (getuige als beëdigd deskundige). Alles verloopt op koers en volgens het tijdschema.

Appartementen in Oostenrijk - Kristall Spaces

9 juni: Op de foto’s, gedateerd op 9 juni jl., ziet u werknemers die een cementlaag aanbrengen van de keldervloer.

29 mei: Er is de laatste weken veel neerslag gevallen in Paznaun. De bouw van onze Galtür appartementen loopt daarom een week op schema achter. Het bouwteam verwacht echter dat deze achterstand wordt ingehaald door het bouwschema te versnellen. De verwachting is dat in augustus de bouw weer volgens schema loopt.

19 mei: De fundamenten zijn vrijwel gereed. Het project loopt volgens schema en volgens bouwplan.

1 mei: Er wordt vooruitgang geboekt bij de aanleg van de appartementen in Galtür en Silva Peak Residence. De eerste fase is afgerond met het bouwklaar maken van de grond.

23 april: Met gemengde gevoelens is Kristall Spaces begonnen met het afbreken van Hotel Marangun. Hiermee begint een nieuw hoofdstuk voor de familie Türtscher én voor de nieuwe eigenaren van de nieuwe luxe en zeer unieke appartementen in Galtür.
De bouw en de planning verlopen volgens schema.
Er volgen meer updates zodra er nieuws is.

9 april: Met trots kondigt Kristall Spaces de nieuwe bouwfase van het appartementenproject Silva Peak Residence aan.

De financiering is rond en de sloop van het oude Marangun hotel start binnenkort. Snel daarna verrijzen 18 luxueuze nieuwbouwappartementen in Galtür: Silva Peak Residence.

Dankzij onze succesvolle verkoop en marketing afgelopen winter, kunnen we nu bevestigen dat wij exact op tijdschema lopen en de bouw kan starten vanaf de derde week in april.

Naar verwachting is de nieuwbouw gereed rond Kerst dit jaar.

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van dit prachtige project of onze andere projecten waarbij u een huis, appartement of vakantie in Oostenrijk kunt kopen.