Kühtai: bouwnieuws

12 december: Nog 5 appartementen te koop!  Hieronder staan de laatste foto’s van het interieur. 

1 november: Bijna klaar!   Nog een week te gaan! Kijkt u ook zo uit om in uw eigen ski-in / ski-out appartement te verblijven deze feestdagen? 

18 oktober: de keukens zijn geleverd en we zijn bezig met de installatie. Inmiddels is de sneeuwperiode aangebroken. Neem contact met ons op als u nog deze kerstvakantie in een gloednieuw skiappartement wilt verblijven. We hebben nog 5 appartementen beschikbaar.

23 september 2016: de bouw van het Kühtai 2020 Residences loopt goed op schema en budget.

9 september 2016:

2 september 2016: het dak en de ramen zijn geplaatst in Kühtai.

roof3

16 augustus 2016: de bouw van het geraamte van de ‘2020 Residences Kühtai’ nadert zijn voltooiing met de laatste werkzaamheden aan het penthouse. Daarna starten we met de opbouw van het dak.

kuhtai 17 august

Inmiddels is ook de elektra, de centrale verwarming en het sanitair geplaatst.  In het gebouw wordt de dekvloer op de onderste verdiepingen gelegd.

24 juli 2016: de bouw van het geraamte verloopt volgens schema en we verwachten de overdracht voor het einde van november. Op tijd en binnen het budget.

 kuhtai 25 july 3

Ook zijn we al begonnen met de installatie van de verwarmings- en sanitaire installaties.

kuhtai 25 july

Het plafond is geplaatst op de tweede verdieping en het werk vordert goed op de derde verdieping.

4 juli 2016: de tweede verdieping is geplaatst.

2nd floor

27 juni 2016: dit zijn de muren van de eerste verdieping.

27 June

17 juni 2016: eerste verdieping bijna gereed. Meer updates volgen in de komende dagen als we beginnen met de muren van de eerste verdieping.

kuhtai 15 june 2

Op de foto hieronder ziet u de omvang van het gebouw en de gehele eerste verdieping waaronder parkeerplaatsen komen.

kuhtai 15 june

29 februari 2016: Er is een hoop werk verricht achter de schermen in Kühtai tijdens deze sneeuwperiode.  De ingenieurs hebben gedetailleerde bouwtekeningen (Ausführung Plane) gemaakt en wij zijn bijna klaar met ons aanbestedingsproces voor lokale bedrijven voor de aanleg van alle verwarming, het loodgieterswerk, de elektra en het timmerwerk.

Ook hebben we zojuist de ontwerpen ontvangen voor het Miele centrum in Innsbruck.

kitchens

14 december: mocht u deze vakantieperiode Kühtai bezoeken, dan staat een van onze tweetalige vertegenwoordigers graag voor u klaar in het resort naast Dorfstadl: Google Map: https://goo.gl/maps/9VGMrWbjtm42.

kuhtai sign

24 november: Hieronder ziet u een interessant 3D-model van de constructeur voor de bouw van woningen in Kühtai, oplevering in 2020.

2020 Residences Kühtai appartementen

Doorgaans is nog niet te zien hoe de benedenverdieping eruitziet in deze bouwfase.

12 november: Er wordt goede vooruitgang geboekt bij het project voor de woningen in Kühtai. De bouwput is klaar en de ondervloer en muren worden geassembleerd.

Later volgen meer updates.

8 oktober: Kristall Spaces is verheugd te melden dat wij deze week een beslissende stap hebben genomen in Kühtai.

Kristall Spaces - appartementen in Kühtai

Er worden vorderingen gemaakt met de aanleg van de bouwput om de fundering aan te leggen voor de woningen in Kühtai.

Blijft u deze pagina bezoeken of blijf op de hoogte via onze social mediakanalen (Facebook, Google+ en Twitter) voor periodieke updates van de aanleg van deze luxueuze apppartementen in het hoogste skidorp van Oostenrijk.