Bekroonde appartementen
Sölden BrochureOetz Brochure‏Kühtai Brochure‏St Anton Brochure‏‏

Reacties van klanten

Kort geleden organiseerde ons beheersbedrijf een bijeenkomst met de kopers van één van onze uitverkochte projecten in Sölden, in het kader van een regelmatige update over het onderhoud van het vastgoed en de commercialisering van hun beleggingen voor winter- en zomergasten.

De klanten gaven indrukwekkende reacties over de opbrengst van hun beleggingen.

Een appartement met 2 slaapkamers brengt zijn eigenaar momenteel 14% op zijn belegging op.

Hij heeft het appartement voor 50% contant betaald en nam een hypotheek voor de resterende 50%. Hij betaalt 20% aan het verhuurbedrijf plus € 3 servicekosten per vierkante meter per maand.

Maar het vastgoed levert momenteel ongeveer 4% kapitaalvermeerdering en jaarlijkse huurinkomsten van € 20.075 op.

Een eigenaar van een appartement met 1 slaapkamer in hetzelfde project heeft een opbrengst van 10,29%.

Reacties van kopers:

“Mijn man en ik hebben een appartement gekocht in de Residenz Zwieselstein, van de tekening, dat wil zeggen voordat het gebouwd was. Het was een vreemde ervaring voor ons op meer dan één manier, maar de voortdurende communicatie, updates, foto’s en het nieuws, gedurende de hele bouwperiode, zorgden ervoor dat we 100% vertrouwen hadden in onze belegging. Langzaam aan werd de droom om ons eigen ski-eigendom te hebben werkelijkheid. We hebben ons vastgoed betaald in de standaard termijnen die van toepassing zijn op de aankoop van nieuwbouw in Oostenrijk. Dit zorgde ook voor een ontspannen gevoel, we betaalden niets voordat de bouw was afgerond. Het is een bijzonder logisch systeem dat ons geruststelde.”

“We zochten al een poosje een beleggingsmogelijkheid in Oostenrijk, maar we hadden niets geschikts gevonden en we wilden graag iets kopen in Sölden, omdat we daar jarenlang geskied hebben. Toen we hoorden dat er een nieuw project van start ging bij het centrum, hebben we meteen contact opgenomen met de projectontwikkelaar. De huuropbrengst was aantrekkelijk, maar we waren meer geïnteresseerd in privégebruik. Nu blijken de huurinkomsten onze verwachtingen ver te overtreffen en vormen ze een welkom extraatje naast het gebruik van ons appartement voor onze gezinsvakanties.”

“Ik ski maar één keer per jaar, daarom zocht ik voornamelijk iets om te verhuren. Pegasus, het verhuurbedrijf, is fantastisch. Ik heb het erg druk en woon niet in Oostenrijk, en ik heb in feite een vastgoed gekocht waar ik niets aan hoef te doen – voor alles wordt gezorgd, en ik ontvang de huuropbrengst. Het is vast en zeker de meest eenvoudige, onderhoudsarme belegging die ik ooit heb gedaan.”