All-Suite Resorts stelt COO met Michelinster aan

Terwijl ons zusterbedrijf en operator All-Suite Resorts Österreich GmbH zich volop voorbereidt op de opening van het All-Suite Resort Ötztal op zaterdag 6 juli, zijn we enorm trots u te mogen melden dat Jürgen Weitzer aangesteld werd als hun nieuwe Chief Operating Officer.

Jürgen heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd en tonnen ervaring opgedaan bij wereldvermaarde restaurants en chefs als El Bulli, Alain Ducasse, Gordon Ramsay en Paul Bocuse. Daarnaast heeft hij ook zijn eigen Michelinster verworven. https://www.linkedin.com/in/juergen-weitzer-17946642/

Hij zal aan het hoofd staan van de dagelijkse werking van All-Suite Resorts in Oetz, Fieberbrunn, Paznaun en Karwendel en instaan voor de ontwikkeling van het nieuwe aparthotel concept, dat afstapt van het soms nogal rigide en traditionele Tiroolse vol en half pension en veel meer inspeelt op de vrijheid en individuele behoeftes van de hedendaagse reiziger.

Dit streven naar de ultieme reisbeleving heeft ertoe geleid dat significant meer vakantiegangers kiezen voor ‘Gewerbliche Ferienwohnungen’ of: professioneel beheerde appartementen. Deze vormen dan ook de snelst groeiende categorie van vakantiewoningen in Oostenrijk, met een stijging van boekingen van maar liefst 18% tijdens de winter van 2018 (bron: ‘Urlaub in Ferienwohnungen boomt’ https://tirol.orf.at/news/stories/2904521/)

Tegenwoordig gaat deze beleving ook steeds meer gepaard met technologie. Daarom zullen de gasten na de opening van ‘Delis’, de nieuwe All-Suite Resorts bistro en shop, niet meer afhangen van het stugge vol of half pension, maar zelf hun ontbijt, lunch of diner kunnen bestellen in het restaurant, in hun appartement of bij het zwembad. Er is veel meer vrijheid: organisch fruit en groenten kunnen via de Delis app besteld en geleverd worden op het appartement, waardoor de gasten in alle privacy in hun eigen keuken kunnen koken.

De menu’s gaan veel verder dan de traditionele Tiroolse keuken, met een uitgebreide scala aan lichtere en internationale gerechten. Maar niet getreurd, de klassiekers staan uiteraard ook nog op de kaart, hier en daar met een originele twist, zoals de Tiroler Gröstl met octopus.

Het onuitgesproken doel is om het beste restaurant in Oetz en hopelijk de hele Ötztal vallei te worden. Bekijk alvast het Delis All-Suite Resorts voorbeeldmenu.

“De moderne reiziger wil steeds meer controle en ‘me time’. Het pionierwerk van All-Suite Resorts op vlak van deze nieuwe stijl aparthotel biedt de gasten meer flexibiliteit en breekt volledig met de traditionele hotelstandaard”, vertelt Jürgen Weitzer.

“Ik ben enorm verheugd deel te mogen uitmaken van dit nieuwe verhaal en kijk er enorm naar uit om dit initiatief te helpen uitrollen op de verschillende All-Suite Resorts locaties: beginnen in Oetz en daarna in Fieberbrunn, Paznaun en nog tal van andere plekken. Flexibiliteit en innovatie vormen het hart van onze business.”

Over All-Suite Resorts Österreich GmbH:

All-Suite Resorts is een nieuw, maar uiterst professioneel team met bakken ervaring op vlak van internationaal hotel management, sales & marketing en verhuur. Hun brede expertise werd opgebouwd bij vooraanstaande hotelindustrie consultancy firma’s zoals www.michaeler-partner.com, internationale hotelketens (bvb. Falkensteiner) en verscheidene hotels en restaurants in Tirol.

Zij staan in voor een optimaal haalbare winst voor de eigenaars van de appartementen door middel van nauwgezette verhuur en bezetting (bvb. een zo hoog mogelijk aantal gasten laten verblijven tijdens de duurste en drukste periodes) en uitmundende beleving voor de gasten.

Hun partner-experts zijn o.a.: Limendo (in-house bistro & shop app) en Mindpark.at (demand generation).