Off-market hotels

Kristall Spaces werkt nauw samen met geassocieerde bedrijven (AlpenReal, All-Suite Resorts & Kristall Group) bij de zoektocht naar off-market hotels in Oostenrijk en herontwikkelings- en investeringsmogelijkheden voor bouwgrond.

Ons hoog aangeschreven team van professionals heeft makelaarslicenties in de hele DACH-regio en biedt tientallen jaren expertise op het gebied van vastgoedfinanciering, hotelbouw en operaties.

Dankzij onze reputatie en ons uitgebreide netwerk kunnen we projecten aanbieden die niet op de markt worden geadverteerd, zodat u ze niet in het publieke domein zult zien of horen.

Discretie en professionaliteit zijn uiterst belangrijk.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over deze off-market investeringen, variërend van b.v. 1 miljoen tot 100 miljoen euro.

 • Hotels in topskigebieden in Tirol
 • Hotels in topskigebieden in Vorarlberg
 • Hotels in topskigebieden in Salzburg
 • Hotels in Innsbruck
 • Hotels in Zwitserland en Beieren

Uw vragen worden discreet behandeld door ons meertalige team van deskundige adviseurs.

+43 676 962 7712

info@kristall-spaces.com

Waarom investeren?

De vraag naar vakantiehotels in de Alpen is sterk en er staan ​​veel verbouwings- en nieuwbouwprojecten in de pijplijn. Bron: tourismuspresse.at, 13-09-2022

https://www.tourismuspresse.at/presseaussendung/TPT_20220913_TPT0001/investoren-setzen-weiter-auf-berghotels

Vastgoedbeleggingen in de Alpen zijn booming en worden beschouwd als veilige, duurzame en winstgevende investeringen. Voor de Alpenregio’s in Oostenrijk is het toerisme in de winter en de zomer een cruciale economische factor. De uitstekende infrastructuur beperkt zich niet alleen tot ‘s werelds best uitgeruste skipistes. Après-ski, een breed scala aan bergsporten in de zomer, wellness, shoppingbelevenissen en cultuur maken tegenwoordig allemaal deel uit van een vakantie in de Alpen, zodat alle gezinsleden waar voor hun geld krijgen.

Over onze samenwerking

Kristall Spaces en AlpenReal hebben een uitstekend netwerk in de toeristische sector in de Alpen. Daarom kunnen wij geselecteerde hotels, resorts, percelen en ontwikkelingen “off the market” aanbieden, die nu in de Alpen nauwelijks meer beschikbaar zijn. Praat met ons over ons huidige aanbod!

We weten dat een succesvolle transactie van voornamelijk één ding afhangt: een levensvatbaar netwerk. Ons succes is gebaseerd op de uitstekende relaties met onze klanten en ons netwerk van adviseurs en specialisten.

Onze klanten variëren van particuliere kopers en huurders of exploitanten tot nationale en internationale institutionele beleggers en financiële instellingen.

Ons zusterbedrijf “All-Suite Resorts”, dat 5 serviceappartementen exploiteert en er meer in de pijplijn heeft, presenteert zich op deze website  https://www.asr-hotelmanagement.at/

We laten u graag de All-Suite Resorts zien in Tirol en Salzburg als referentie of bewijs van onze prestaties: https://www.all-suite.com/de/#places

Vijf redenen om te investeren in een alpenhotel, aparthotel of serviceappartement

 1. Unieke kans om te investeren in deze nieuwe vastgoedbeleggingscategorie
 2. Goede kans om de vastgoedportefeuille te diversifiëren als onderdeel van een kernsatellietstrategie
 3. Stabiel rendement met een laag risicoprofiel, met name door de flexibele verbouwing van de appartementen tot flats, rusthuizen, kantoren of thuiskantoren, enz.
 4. Duurzame investeringsstrategie die optimaal aansluit bij de behoefte van mensen aan meer privacy en om zich terug te trekken in de natuur
 5. Adviesteam met tientallen jaren ervaring met investeringen in het Alpengebied

Waarom nu investeren in een alpine hotel, aparthotel of serviceappartement?

 • Omdat serviceappartementen dubbele crisiswinnaars zijn tijdens pandemieën:
  • werk door geïntegreerde keukens in tegenstelling tot “normale” hotels
  • werk in toeristische plaatsen in tegenstelling tot zakenhotels
 • Nooit een recessie in het toerisme in de Alpen, maar decennia lang groei
 • Een slanke personeels- en servicestructuur die meer veerkracht heeft bij omzetdaling
 • Goed gevulde pijplijn van serviceappartementenprojecten in Europa
 • Veerkracht: Resorthotels presteren beter dan stadshotels omdat ze beter bestand zijn tegen veranderingen in de vraag

We hebben directe toegang tot beslissers bij investeerders en financiële instellingen, wat ons in staat stelt om off-market transacties uit te voeren. Als uw adviseur zijn wij in staat de sterke punten van een hotel te herkennen en te benadrukken en uitdagingen te overwinnen.

In een persoonlijk gesprek aan tafel worden uiteindelijk beslissende punten onderhandeld, waarbij wij u ondersteunen met creatieve oplossingen op basis van jarenlange ervaring in tal van transacties tot aan de ondertekening van het contract en daarna.

De beslissers in onze groep hebben meer dan 100 jaar ervaring met alpine vastgoed. Profiteer van ons unieke verkoopargument: de combinatie van internationale ervaring in vastgoedadvies en onze wortels in het toerisme in Tirol. Deze combinatie maakt ons uw ideale partner voor de toeristische vastgoedmarkt in het westen van Oostenrijk en de aangrenzende Alpenregio’s van Oost-Zwitserland en Zuid-Duitsland.

Neem vandaag nog contact met ons op. Onze meertalige deskundige adviseurs zullen uw vragen discreet behandelen.

+43 676 962 7712

info@kristall-spaces.com

Consent Preferences