Appartementen te koop in Fieberbrunn

Laatste nieuws over dit project:  Uitgebreide plattegronden beschikbaar!   Hieronder vindt u de prijzen voor alle 36 appartementen – neemt u vandaag nog contact met ons op om uw eventuele interesse aan ons door te geven.  Tot 8% rendement bij het afsluiten van een 55% hypotheek of gegarandeerd 4% rendement op netto aankoopprijs voor de eerste 5 jaar.

Prijzen vanaf:

 • 1-slaapkamerappartement vanaf € 225.000 netto, excl. parkeerplaats
 • 2-slaapkamerappartement vanaf € 318.000 netto, excl. parkeerplaats
 • 3-slaapkamerappartement vanaf € 465.000 netto, excl. parkeerplaats

PDF Download All-Suite Resort Fieberbrunn Brochure 7MB

PDF Download All-Suite Resort Fieberbrunn Grundrisse Plans 3MB

Een appartement in Fieberbrunn (Tirol) verzekert u van pittoreske charme, lentesneeuw en toegang tot een van ‘s werelds grootste skigebieden (347 km): Zell am See/Saalbach-Hinterglemm, via een nieuwe, hogesnelheidskabelbaan voor 10 personen: de Tiroler S, kosten €20 miljoen.

06a0a75d7ee54485_3afe2e4ee8ce2ec2

Kristall Spaces werkt aan twee vastgoedprojecten bestaande uit 36 en 25 appartementen, te koop in Fieberbrunn.

De locatie van onze eerste ontwikkeling in Fieberbrunn (36 appartementen)

Wij verwachten deze beide projecten te starten en op te leveren in 2018, maar we nodigen potentiële kopers uit vandaag al contact met ons op te nemen voor de voorlopige bouwtekeningen en prijsstellingen.

De ontwikkeling van vastgoed op deze locatie wordt streng gecontroleerd om de sprookjesachtige sfeer van Fieberbrunn te behouden. Wij verwachten daarom dat de vraag naar deze appartementen groot zal zijn.

Belangrijkste feiten van de nieuwe appartementen in Fieberbrunn

 • 36 luxe appartementen in volle eigendom: 1-, 2- en 3-slaapkamers met grote balkons
 • Het ontwerp van de buitenkant is gelijk aan de uitstraling van de omliggende gebouwen
 • Volledig ingericht met keuze uit verschillende interieurontwerpen
 • Inpandige wellness: sauna, stoombad
 • 45% van alle toeristen bezoeken het stadje in de zomer
 • Ondergrondse parkeergarage
 • Beheerd door een gerenommeerde, internationale huuroperator All Suite Resorts all-suite.com om huurinkomsten te genereren
 • Tot 8% rendement bij het afsluiten van een 55% hypotheek of gegarandeerd 4% rendement op netto aankoopprijs voor de eerste 5 jaar
 • Een van de hoogste sneeuwval in Tirol
 • Bouw start in 2018

Voor meer informatie, bekijk onze veel gestelde vragen over het kopen en het bezitten van een appartement in Oostenrijk.

 Fieberbrunn & winteractiviteiten

Fieberbrunn (lokaal bekend als Schneeloch) staat bekend om de kwaliteit van het off-piste skiën. Maar het is ook een mooi, zonnig dorp, ideaal voor een skivakantie voor het hele gezin.

In het hart van de Kitzbüheler Alpen in Tirol en verbonden aan Saalbach en Hinterglemm in de provincie Salzburg, biedt Fieberbrunn een groot scala aan skimogelijkheden op alle niveaus. Bovendien heeft de plek een geweldige reputatie op het gebied van de perfecte sneeuwcondities.

 • Gemakkelijk 105 km
 • Gemiddeld 112 km
 • Moeilijk 21 km
 • Skiroutes 45 km

Sneeuwval: vanwege haar unieke ligging, valt hier 50% meer sneeuw dan het nabijgelegen Kitzbühel. Daarom wordt hier altijd het evenement Freeride World Tour georganiseerd, de belangrijkste freeskiing en snowboarding wedstrijd ter wereld.

Wildseeloder

De legendarische noordkant van de Wildseeloder is een van de pareltjes van het freeridegebied in Oostenrijk, een helling met een snel en zeer zeer technisch verloop van 50 graden.

Het is bij uitstek geschikt voor de beste skiërs en boarders die worden beoordeeld op hun lijn, vloeiendheid van hun bochten en hun sprongen.

Zomer

In Fieberbrunn is het toerisme in het zomerseizoen opvallend groot – 47% van alle toeristen bezoeken het stadje in de zomer.

Tijdens de zomer is het gebied geschikt voor iedereen. Behalve 400 kilometer wandelpaden en mountainbikeroutes, zijn er leuke uitstapjes voor jonge gezinnen naar bijvoorbeeld Timoks Coaster, touwklimmen, wildparken en diverse openluchtzwembaden en speeltuinen.

Maar u kunt ook optimaal genieten alleen al van het uitzicht – vaak omschreven als het decor van een Beiers sprookje.

Persdekking

City AM 10.11.17

Evening Standard

Evening Standard 26.07.17

Neem vandaag contact op!

Neemt u vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over deze geweldige appartementen in Fieberbrunn.

PDF Download All-Suite Resort Fieberbrunn Brochure 7MB

PDF Download All-Suite Resort Fieberbrunn Grundrisse Plans 3MB