Appartementen te koop Sölden / Obergurgl

Momenteel zijn er twee Kristall Spaces projecten in Sölden. Enerzijds het gloednieuwe project ‘Haus Christiane’, met speciaal bestemmingsplan waarbij het appartement gebruikt kan worden als hoofdverblijfplaats of tweede woning, of verhuurd kan worden. En anderzijds ‘Residenzen Gasthof Zwieselstein’, het project met acht luxe appartementen met huurverplichting die is voltooid.

Beide projecten worden gebouwd in Zwieselstein, gelegen tussen en op slechts enkele minuutjes rijden van Sölden en Obergurgl.

Residenzen Gasthof Zwieselstein – nog één appartement beschikbaar en klaar om te betrekken.

Haus Christiane – laatste appartement: het 260 m² penthouse met 4 slaapkamers. Bouwfoto’s 24 sept

Zwieselstein is exact zoals Sölden en Obergurgl vroeger waren en heeft niets van zijn authentieke Tiroolse charme verloren. In dit oergezellige dorp ontmoet u derde generaties skimonitoren, berggidsen en landbouwers. De gesprekken aan de bar variëren van skitouren op de Nederkogel tot internationale politiek en de lokale boommarter die alweer de kippen van de buurman heeft opgegeten!

Over Residenzen Gasthof Zwieselstein

Volledig klaar om te betrekken.  Nog één appartement beschikbaar en klaar om te betrekken.

Laatst beschikbare appartement op de 3de verdieping (penthouse):

Appartement 7 | 3 slaapkamers | 89,41 m² |  €626.228 | zuidgericht met zicht op de Nederkogl (3163 m) | hoog plafond met houten balken | klaar om te betrekken

Er zijn 8 appartementen met uitzicht op het zuiden te koop. Deze hebben allemaal een eigen balkon en uitzicht op de Nederkogl: 5 tweeslaapkamer- en 3 driekamerappartementen, verdeeld over drie verdiepingen.

nederkogl

Het interieur

Zoals bij alle Kristall Spaces projecten, zijn ook deze appartementen volledig ingericht en voorzien van parketvloeren met vloerverwarming.

Download All-Suite Resort Interieurs – Inrichting, toebehoren & design

De interieurs hebben een Alpengevoel met een keuze voor enerzijds modern of traditioneel, waarbij warme natuurlijke materialen gecombineerd worden met modern minimalistisch design.

Standaard functionaliteiten zijn draadloze LAN-verbinding, video intercom, driedubbele Duitse ramen, Italiaans keramiek en Hansgrohe badkameruitrusting.

Ook standaard zijn de Miele keukens met geïntegreerde apparaten, net als de flatscreen Smart TV’s.

Verhuurverplichting

Deze appartementen worden verkocht met een verhuurverplichting: wanneer u geen gebruikmaakt van uw appartement, moet het worden aangeboden voor verhuur. Met de huurinkomsten dekt u de lopende kosten en maakt u daarnaast nog winst ook.

De appartementen worden beheerd en geëxploiteerd voor verhuur door de familie Gstrein, die het naastgelegen hotel Zwieselstein al generaties runt.

Eigenaren en huurders kunnen volledig gebruikmaken van de wellnessfaciliteiten van het hotel, evenals het uitstekende restaurant en de gezellige bar met typische Tiroler sfeer

Over Haus Christiane (flexibel bestemmingsplan)

We zijn verheugd u te kunnen informeren over de plannen en prijzen van deze 12 appartementen met speciaal bestemmingsplan. De appartementen kunnen ofwel verhuurd worden aan toeristen, ofwel gebruikt worden als officiële hoofdverblijfplaats van de eigenaar.  Dit flexibele bestemmingsplan is behoorlijk zeldzaam in Tirol, want lokale overheden staan dit haast nooit meer toe. Het kwam vaker voor in de jaren ’60 en ’70.  All-Suite Resorts Österreich GmbH zal de appartementen en de verhuur beheren indien u dat wenst.

We nodigen geïnteresseerden graag uit voor een (telefonisch) gesprek met de ontwikkelaar om al uw vragen over het bestemmingsplan en de flexibele gebruiksmogelijkheden van deze appartementen te bekijken en beantwoorden.

Dit is een kleinschalig en erg gezellig project in een erg rustgevende omgeving, met een prachtig uitzicht op de Nederkogel in het zuiden en omgeven door alpenweiden. Ontdek de exacte locatie op Google Maps.

Bekijk vooraf de brochure Haus Christiane Sölden Brochure UK

Laatste appartement:

Het penthouse: een unieke kans om een erg groot luxe penthouse appartement te kopen, met maar liefst 4 slaapkamers met dubbel bed en 260 m² bewoonbare oppervlakte. De koper krijgt inspraak in de afwerking van het appartement.

  • 260 m² penthouse
  • Master bedroom met spa, een VIP bedroom met extra grote badkamer en nog twee externe ensuite slaapkamers op de lager gelegen verdiepingen
  • Optie om de vierde slaapkamer als gym of kantoor om te bouwen
  • 3,5m plafondhoge ramen met adembenemende uitzichten op o.a. de Nederkogel (3163m)
  • Sauna & whirlpool op het terras
  • Optie op vijf parkeerplaatsen
  • Individueel uniek design
  • Kan gebruikt worden als hoofdverblijfplaats of tweede woning, of zelfs verhuurd worden)
  • Prijs op aanvraag

Het penthouse is gespreid over drie verdiepingen, met een kamer op de tweede verdieping die gebruikt kan worden als games room, gym, kantoorruimte of nannykamer. Alle verdiepingen zijn per lift bereikbaar.

 

Locatie

De uitstraling van het gebouw sluit prachtig aan bij de traditionele architectuur in deze prachtige zomer- en winteromgeving van Ötztal, aan de voet van de adembenemende berg de ‘Nederkogl’ (3,163m).

De locatie is perfect voor skiërs die de keuze willen hebben tussen Sölden, met een enorme uitgestrektheid van pistes, 2 gletsjers en state of the art skifaciliteiten, of een rustiger skigebied in Obergurgl en Hochgurgl, gelegen op meer dan 2000 meter hoogte waardoor het gebied een van de langste skiseizoenen heeft – tot in mei.

En lekker makkelijk: de gratis skibus stopt direct buiten de appartementen om u naar de pistes van uw keuze te brengen: Sölden of Obergurgl.

In de zomer is de geweldige Timmelsjoch weg open die helemaal naar Italië loopt.

Er zijn geen vergelijkbare appartementen op deze locatie, dus de vraag is hoog. Aarzel daarom niet om uw interesse aan ons door te geven.