Appartementen te koop Sölden / Obergurgl

Momenteel zijn er twee Kristall Spaces projecten in Sölden. Enerzijds het gloednieuwe project ‘Haus Christiane’, met speciaal bestemmingsplan waarbij het appartement gebruikt kan worden als hoofdverblijfplaats of tweede woning, of verhuurd kan worden. En anderzijds ‘Residenzen Gasthof Zwieselstein’, het project met acht luxe appartementen met verhuurverplichting dat momenteel volop in aanbouw is.

Beide projecten worden gebouwd in Zwieselstein, gelegen tussen en op slechts enkele minuutjes rijden van Sölden en Obergurgl.

Haus Christiane: acht nog beschikbare appartementen – oplevering in de herfst van 2020.

Residenzen Gasthof Zwieselstein: twee nog beschikbare appartementen – oplevering in de herfst van 2019.

Zwieselstein is exact zoals Sölden en Obergurgl vroeger waren en heeft niets van zijn authentieke Tiroolse charme verloren. In dit oergezellige dorp ontmoet u derde generaties skimonitoren, berggidsen en landbouwers. De gesprekken aan de bar variëren van skitouren op de Nederkogel tot internationale politiek en de lokale boommarter die alweer de kippen van de buurman heeft opgegeten!

Over Haus Christiane (flexibel bestemmingsplan)

We zijn verheugd u te kunnen informeren over de plannen en prijzen van deze tien appartementen met speciaal bestemmingsplan. De appartementen kunnen ofwel verhuurd worden aan toeristen, ofwel gebruikt worden als officiële hoofdverblijfplaats van de eigenaar.

Dit flexibele bestemmingsplan is behoorlijk zeldzaam in Tirol, want lokale overheden staan dit haast nooit meer toe. Het kwam vaker voor in de jaren ’60 en ’70.

All-Suite Resorts Österreich GmbH zal de appartementen en de verhuur beheren indien u dat wenst.

We nodigen geïnteresseerden graag uit voor een (telefonisch) gesprek met de ontwikkelaar om al uw vragen over het bestemmingsplan en de flexibele gebruiksmogelijkheden van deze appartementen te bekijken en beantwoorden.

Dit is een kleinschalig en erg gezellig project in een erg rustgevende omgeving, met een prachtig uitzicht op de Nederkogel in het zuiden en omgeven door alpenweiden. Ontdek de exacte locatie op Google Maps.

Bekijk vooraf de brochure 190814 Haus Christiane Sölden Brochure , plattegronden en prijzen van de appartementen 190808 BV Haus Christiane Sölden Plans, Pricing & Availability

Prijzen, inclusief parking, vanaf: € 283.050,00, 1-slaapkamer appartement; 45,10m², € 452.130,00, 2-slaapkamer appartement; 70,70m², € 643.400,00, 3-slaapkamer appartement, 93,50m².

Vooropgestelde timing: beginnen bouwen in 2019 en opleveren in 2020.

Over Residenzen Gasthof Zwieselstein

Er zijn nog twee appartementen beschikbaar op de bovenste twee verdiepingen, telkens met zuidgerichte balkons:

2de verdieping:

Top 6: 2 slaapkamers  76.33m²  €480,879.00 (bekijk het grondplan)

Download brochure 190912 Residenzen Gasthof Zwieselstein Brochure UK

3de verdieping (penthouses):

Top 8: 2 slaapkamers  76.33m²  €519,044.00 (bekijk het grondplan)

Bouw gestart op 3 oktober. Volg alle updates op onze bouwpagina. Oplevering verwacht eind oktober 2019.

NIEUW: Sölden, Obergurgl-Hochgurgl en Oetz/Kühtai bieden vanaf deze winter een gezamenlijke skipas aan vanaf 3 dagen.

95 (1)

Er zijn 8 appartementen met uitzicht op het zuiden te koop. Deze hebben allemaal een eigen balkon en uitzicht op de Nederkogl: 5 tweeslaapkamer- en 3 driekamerappartementen, verdeeld over drie verdiepingen.

nederkogl

Het interieur

Zoals bij alle Kristall Spaces projecten, zijn ook deze appartementen volledig ingericht en voorzien van parketvloeren met vloerverwarming.

Download All-Suite Resort Interieurs – Inrichting, toebehoren & design

De interieurs hebben een Alpengevoel met een keuze voor enerzijds modern of traditioneel, waarbij warme natuurlijke materialen gecombineerd worden met modern minimalistisch design.

Standaard functionaliteiten zijn draadloze LAN-verbinding, video intercom, driedubbele Duitse ramen, Italiaans keramiek en Hansgrohe badkameruitrusting.

Ook standaard zijn de Miele keukens met geïntegreerde apparaten, net als de flatscreen Smart TV’s.

Verhuurverplichting

Deze appartementen worden verkocht met een verhuurverplichting: wanneer u geen gebruikmaakt van uw appartement, moet het worden aangeboden voor verhuur. Met de huurinkomsten dekt u de lopende kosten en maakt u daarnaast nog winst ook.

De appartementen worden beheerd en geëxploiteerd voor verhuur door de familie Gstrein, die het naastgelegen hotel Zwieselstein al generaties runt.

Eigenaren en huurders kunnen volledig gebruikmaken van de wellnessfaciliteiten van het hotel, evenals het uitstekende restaurant en de gezellige bar met typische Tiroler sfeer

Locatie

De uitstraling van het gebouw sluit prachtig aan bij de traditionele architectuur in deze prachtige zomer- en winteromgeving van Ötztal, aan de voet van de adembenemende berg de ‘Nederkogl’ (3,163m).

De locatie is perfect voor skiërs die de keuze willen hebben tussen Sölden, met een enorme uitgestrektheid van pistes, 2 gletsjers en state of the art skifaciliteiten, of een rustiger skigebied in Obergurgl en Hochgurgl, gelegen op meer dan 2000 meter hoogte waardoor het gebied een van de langste skiseizoenen heeft – tot in mei.

En lekker makkelijk: de gratis skibus stopt direct buiten de appartementen om u naar de pistes van uw keuze te brengen: Sölden of Obergurgl.

In de zomer is de geweldige Timmelsjoch weg open die helemaal naar Italië loopt.

Er zijn geen vergelijkbare appartementen op deze locatie, dus de vraag is hoog. Aarzel daarom niet om uw interesse aan ons door te geven.

Zwieselstein is ook het Europese hoofdkantoor van het Amerikaanse skiteam. Wees dus niet verbaasd als u plots Ted Ligety of Mikaela Shiffrin tegen het lijf loopt in het dorp!