Appartementen te koop Sölden / Obergurgl

Zwieselstein is hoe Sölden (1.377 – 3.250 m) en Obergurgl (1.800 – 3.030 m) vroeger waren en heeft niets van zijn authentieke Tiroolse charme verloren.

Hier socialiseren skiërs zij aan zij met 3e generatie skileraren, boeren en berggidsen.

Als u op zoek bent naar modern wonen in een traditioneel alpendorp met 2 skigebieden van wereldklasse en toegang tot de gletsjer op slechts 5 minuten afstand, is Zwieselstein de perfecte keuze.

www.soelden.com/winter/everything-about-soelden/soelden-heartbeat-of-the-alps/zwieselstein

www.soelden.com/de/winter/alles-ueber-soelden/soelden-heartbeat-of-the-alps/zwieselstein

Klik om te vergroten:

   

Over Chalet Zwieselstein (flexibel bestemmingsplan)

We zijn verheugd de verkoop aan te kondigen van een zeer gewild 2- slaapkamers-appartement en 3- slaapkamers-appartement met speciale bestemming: het appartement kan worden verhuurd aan toeristen als going concern, het kan worden gebruikt als officieel hoofd- of nevenverblijf door de eigenaar, of worden verhuurd als hoofdverblijf.

Klik om te vergroten:

Laatste appartement met 2 slaapkamers:

302 | 2 slaapkamers| 76,4m² | € 619.000 + € 50.000 voor 2 ondergrondse parkeerplaatsen (netto) | Koperskosten 3% van de bruto verkoopprijs

3D Tour Appartement 302

Het appartement is perfect gelegen op de zuidoostelijke hoek van het gebouw met een prachtig uitzicht over de daken van het dorp richting het zuiden.

Er zijn 2 balkons met een prachtig uitzicht op de 3163m hoge Nederkogel en richting Hochgurgl, vaak met herten en gemzen in uw blikveld.

Balkon op het zuiden met uitzicht op de 3163m hoge Nederkogel:

Laatste appartement met 3 slaapkamers:

104 | 3 slaapkamers| 100,90m² | € 749.000 + € 50.000 voor 2 ondergrondse parkeerplaatsen (netto) | Koperskosten 3% van de bruto verkoopprijs

3D Tour Appartement 104

104 heeft een grote woonkeuken met kookeiland en een balkon op het zuiden naar de glorieuze Nederkogl op 3.163m en nog 2 balkons op het zuidwesten vanuit de slaapkamers.

Gemischte wohngebiet: het flexibele type zonering van deze appartements is vrij zeldzaam in Tirol, een verwijzing naar de jaren 60 en 70, en gemeenten herzonen land niet meer op deze manier.

Het is een geweldige investering die verschillende opties biedt aan een toekomstige koper als u het zou willen verkopen.

All-Suite Resorts Österreich GmbH www.appartments-soelden.com zal het pand en de verhuur voor u exploiteren zodat u  een positief resultaat kunt verwachten en uw kosten gedekt worden door de inkomsten uit de verhuur, naast de heerlijke vakanties die u er zelf doorbrengt.

Voor bezitters is er een aparte berging in de kelder, dus u hoeft uw ski-uitrusting of mountainbikes niet mee te nemen wanneer u vertrekt.

Copyright: Daniel Zangerl 

Wij nodigen potentiële kopers uit voor een een-op-een consult om eventuele vragen te bespreken over de gemengde zonering en de flexibele voorwaarden waaronder een eigenaar deze appartementen kan gebruiken.

Dit is een intiem, boetiekproject in een zeer rustige omgeving: zuidelijke uitzichten op de Nederkogel en omringd door alpenweiden.

Interieurontwerpen 

De interieurthema’s hebben een alpine uitsrtraling met de keuze tussen een moderne of traditionele afwerking, waarbij warme, natuurlijke materialen worden gecombineerd met minimalistische ontwerpen.

Standaard voorzieningen zijn onder andere wifi, intercomtoegang, ramen van vloer tot plafond met driedubbele beglazing, Italiaans keramiek en Hans Grohe badkamerartikelen.

Miele keukens met geïntegreerde apparatuur, bestek en serviesgoed en flatscreen Smart TV’s zijn ook inbegrepen.

De locatie van Zwieselstein

De stijl van het gebouw past bij de traditionele dorpssfeer in deze ontspannen zomer- en winteromgeving van het Ötztal, aan de voet van de adembenemende 3163m hoge Nederkogel.

Een wandeling naar de top van deze berg met een pauze bij de Lenzenalm lenzenalm.at op de weg naar beneden is zeer aan te bevelen.

De locatie is perfect voor skiërs die de keuze willen hebben tussen Sölden en zijn enorme skigebied met 2 gletsjers en ultramoderne skiliftinfrastructuur of een rustigere sfeer om te skiën in Obergurgl en Hochgurgl, dat op meer dan 2000 meter hoogte een van de langste skiseizoenen heeft, tot ver in mei.

Zwieselstein heeft een prachtig Gasthof met uitstekend restaurant en een geweldige sfeer, het Neue Post Hotel, dat het “hart” van het dorp is met een à la carte restaurant, en de Brückenwirt waar u in hun speciale oven gebakken pizza’s kunt eten of afhalen.

Dus er is geen noodzaak om ‘s avonds Sölden in te gaan en u zult zich zeker thuis voelen bij al deze vriendelijke gezichten in het dorp.

Voor puur gemak stopt de gratis skibus op 150 meter van het appartement om u naar het skigebeid van uw keuze te brengen: Sölden of Obergurgl.

Voor een avondje uit in Sölden rijdt de Postbus in het hoogseizoen tot na 23.00 uur. Daarnaast er zijn verschillende taxibedrijven die u naar huis kunnen brengen.

In de zomer kunnen gasten gebruikmaken van de dramatische Timmelsjoch-weg die naar Italië leidt.