Appartementen te koop in St Anton

Voornaamste feiten over Mountain Spa Residences, St. Anton:

  • Ski-out: 500 meter afdaling via de piste naar de Nassereinbahn
  • 3 beschikbaar in wederverkoop – volledig instapklaar – sterk rendement
  • Ongerept uitzicht (180°) over de weiden van St. Jakob en door het dal richting Rendl
  • Ver van de lawaaierige weg en ideaal voor kinderen
  • 600 m² wellness met 2 zwembaden  Klik hier voor 3D Tour
  • Internationale eigenaren uit EU- en niet-Europese landen

A4 | 2-slaapkamer Appartement | 75.55m2 | € 899,000 (appartement en berging in souterrain) + € 30,000 voor 1 ondergrondse parkeerplaats, netto | Koperskosten 3% van de bruto verkoopprijs.

Video van het uitzicht vanaf A4

     

A4 3D tour  https://my.matterport.com/show/?m=8Kd8xAMp7pa

– – – – – –

A1 | 2-slaapkamer Appartement | 81.60m2 | € 925,000 (appartement en berging in souterrain) + € 25,000 voor 1 ondergrondse parkeerplaats, netto | Koperskosten 3% van de bruto verkoopprijs.

A1 3D tour  https://my.matterport.com/show/?m=8Kd8xAMp7pa

– – – – – –

A6 | 2-slaapkamer Appartement | 84m2 | € 1,092,000 (appartement en berging in souterrain) +  € 49,000 voor 2 parkeerplaatsen, netto | Koperskosten 3% van de bruto verkoopprijs.

A6 heeft een adembenemend uitzicht vanaf 3 verschillende balkons. Over de velden in het oosten en het dorp St. Jakob in de verte; over het zwembad en zuidwaarts richting Rendl en westwaarts richting het centrum van St. Anton.

Video van het uitzicht vanaf de A6

      

A6 3D tour  https://my.matterport.com/show/?m=bHpZnR5jDcZ

Bezichtigingen mogelijk, elke zaterdag tussen 12.00 en 15.00 uur.

Helene Atterbury – Vastgoedconsulent +43 676 962 7712

Volledig beheerde verhuurservice door MW Hotels and Resorts:

De periodes dat u uw appartement zelf niet gebruikt, wordt het volledig beheerd voor verhuur door MW Hotels & Resorts, de luxe afdeling van Mark Warner, een internationaal gerenommeerde touroperator die zorgt voor verhuurinkomsten en rendement.  Meer informatie op deze website www.mountainsparesidences.com

Eveneens het vermelden waard, is dat commercieel beheerde appartementen zoals de Mountain Spa Residences een ongekende boom in boekingen meemaken en hierdoor de snelst groeiende accommodatiecategorie in Oostenrijk zijn. Een stijging tot wel 18%, volgens ORF.

Klik op deze link om foto’s van de appartementen, spa-ruimtes, de bar en het restaurant te bekijken.

[Klik om te vergroten]

Mountain Spa Residences St Anton - key

In totaal zijn er 28 volledig ingerichte appartementen te koop met een on-site wellness (spa & massage) van 600 m², een overdekt zwembad, een buitenzwembad en een ondergrondse parkeergarage. Allen gelegen in het zonnige dorp Nasserein, op slechts 15 minuten loopafstand van het centrum van St. Anton.

Ski-out locatie met ongerepte 180° uitzichten:

Gelegen op de site van het oude Hotel Schweizerhof in het zonnige, exclusieve dorp Nasserein met magnifieke uitzichten over de vallei en het skigebied. De Mountain Spa Residences bieden u een buitengewoon unieke kans op een eigendom in Oostenrijks grootste en misschien wel beste skigebied.

Deze gloednieuwe, superieure luxe appartementen bevinden zich in het zonnigste deel van de St. Anton vallei. Ze kijken uit op het Nasserein skigebied en zijn gelegen in een uiterst rustige setting, omgeven door weiden en ver weg van het lawaai van de hoofdweg. De locatie heeft een ski-out voor alle niveaus en een ski-in voor ervaren skiërs, mits de sneeuwcondities het toelaten.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over deze unieke kans voor de aankoop van dit eersteklas vastgoed.

Interieur design door Köck & Bachler:

De interieurs met huiselijke én luxueuze uitstraling werden vormgegeven door Köck & Bachler, één van Oostenrijks meest vooraanstaande hoteldesigners. De moderne architectuur en interieurs zijn perfect in balans met de traditionele Alpenstijl door gebruik te maken van lokale houtsoorten en stenen.

Standaard functionaliteiten zijn wifi, video intercom, driedubbele Duitse ramen, Italiaans keramiek en een badkamerinrichting van Hansgrohe.

U kunt er heerlijk koken in keukens met geïntegreerde apparaten van Miele en genieten van een film op een van de flatscreen Smart TV’s.

– – – – – – –

UPDATE:  Naast de 2 wederverkoopappartementen in Mountain Spa Residences die we al in de aanbieding hadden, hebben we nu nog een appartement. Met 2 slaapkamers (76 m²), net om de hoek in Nasserein, voor een totale netto verkoopprijs van 799.000 euro | Koperskosten 3% van de bruto verkoopprijs. Beneden is een grote hobbyruimte voor het waxen van ski’s, opslag en 2 parkeerplaatsen.

Geweldige locatie direct naast het 5-sterren hotel Tannenhof, dat een bekroond restaurant heeft  www.hoteltannenhof.net/en/dining/

U kunt het appartement inskiën via de Schöngraben geul https://mapcarta.com/N1458085623, maar hier kan na zware sneeuwval lawinegevaar zijn https://alloffpiste.com/schongraben-stanton/

Het is relatief veilig zodra de poedersneeuw is stukgeskied.

De vorige eigenaar zal de meeste meubels in het appartement laten staan, b.v. de bedden, stoelen, krukken, keukenapparatuur, stereo en tv en verwijdert de tafel, foto’s en persoonlijke spullen.

De mooie grenen houten panelen in het woongedeelte geven een frisse geur af en geven een rustgevend effect.

De lopende kosten in 2022 waren € 2.870. De geschatte kosten voor 2023 bedragen € 2.970.

Hier is een 3D-rondleiding door het interieur  https://my.matterport.com/show/?m=YgLJsykio4S

Het appartement is bestemd voor toerisme, maar, omdat er geen operator is, heeft de eigenaar de flexibiliteit om de verhuur zelfstandig te beheren (via Airbnb).

Uiteraard mag binnen dit kader de eigenaar ook in het appartement verblijven.

Als alternatief kunnen we u helpen een lokale operator te vinden die de verhuur voor u beheert.