Appartementen te koop in St Anton

Deze ski-in/ski-out superieure luxe appartementen werden de voorbije 12 maanden volledig afgewerkt en zijn gelegen in St. Antons exclusieve Nasserein buurt met magnifieke 180° uitzichten.

Belangrijkste zaken over Mountain Spa Residences, St. Anton:

  • Ski-out: 500 meter afdaling via de piste naar de Nassereinbahn
  • Laatst 2 beschikbare appartementen – volledig instapklaar
  • Ongerept uitzicht (180 °) over de velden van St. Jakob en de vallei naar Rendl
  • Ver van de lawaaierige weg en ideaal voor kinderen
  • 600m² wellness met 2 zwembaden
  • Bar en brasserie
  • Internationale eigenaren uit EU- en niet-Europese landen

A0  |  2-slaapkamerappartement  |  88,15m²  |  €799.500.-  Gereserveerd voor 7 dagen

B3  |  2-slaapkamerappartement  |  80,15m²  |  €799.000.-  (Plus 2% aankoopkosten)  Gereserveerd voor 7 dagen

[Klik om te vergroten]

PDF Download Mountain Spa Residences Brochure UK

De verhuurder had een zeer succesvol eerste winterseizoen met een bezettingsgraad van meer dan 80%, terwijl de appartementen pas in de herfst van 2017 op de markt kwamen.

Ook het eerste zomerseizoen gaat als een succes de boeken in: 6 van de 8 weken in juli en augustus was er een bezettingsgraad van maar liefst 99%, met een verwachte stijging van 20% voor volgende zomer. Bekijk het zomershoot fotoalbum

De toeristenindustrie in de zomer groeit jaarlijks met 10% in St. Anton. Ook de laatste cijfers zijn uitermate positief; een record winterseizoen 2017/18 met een toename van 2,44% aan bezoekers.

Klik op deze link om foto’s te bekijken van de appartementen, spa-ruimtes, de bar en het restaurant

[Klik om te vergroten]

Mountain Spa Residences St Anton - key

In totaal zijn er 28 volledig ingerichte appartementen te koop met lokale wellness (spa & massage) van 600m² en een overdekt zwembad, een buitenzwembad en een ondergrondse parkeergarage – allen gelegen in het zonnige dorp Nassereinbahn, op slechts 15 minuten loopafstand van het centrum van St. Anton.

Ski-out locatie met ongerepte 180° uitzichten:

Gelegen op de site van het oude Hotel Schweizerhof in het zonnige, exclusieve dorp Nasserein met magnifieke uitzichten over de vallei en het skigebied. De Mountain Spa Residences bieden u een buitengewoon unieke kans op een eigendom in Oostenrijks grootste en wellicht meest verfijnde skigebied.

Deze gloednieuwe, superieure luxe appartementen bevinden zich in het zonnigste deel van de St. Anton vallei. Ze kijken uit op het Nasserein skigebied en zijn gelegen in een uiterst rustige setting, omgeven door velden en ver weg van het lawaai van de hoofdweg.  De locatie heeft een ski-out voor alle niveaus en een ski-in, als de weersomstandigheden het toelaten, voor ervaren skiërs.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over deze unieke kans voor de aankoop van dit eersteklas vastgoed.

Interieur design door Köck & Bachler:

De interieurs met huiselijke én luxueuze uitstraling werden vormgegeven door Köck & Bachler, één van Oostenrijks meest vooraanstaande hoteldesigners. De moderne architectuur en interieurs zijn perfect in balans met de traditionele Alpenstijl door gebruik te maken van lokale houtsoorten en stenen.

Standaard functionaliteiten zijn draadloze LAN-verbinding, video intercom, driedubbele Duitse ramen, Italiaans keramiek en Hansgrohe badkameruitrusting.

U kunt er heerlijk koken in Miele keukens met geïntegreerde apparaten en genieten van een film op de flatscreen Smart TV’s.

Volledig beheerde verhuurservice door MW Hotels and Resorts:

De periodes dat u uw appartement zelf niet gebruikt, wordt het volledig beheerd voor verhuur door MW Hotels & Resorts, de luxueuze afdeling van Mark Warner, een internationaal vermaarde touroperator die voor uw verhuurinkomsten en rendement zorgt.

De verhuurprognoses voor 2018 worden momenteel opgemaakt, rekening houdende met de prijsstijging van de lokale accommodatieprijzen. Dit zorgt logischerwijze voor een stijging van de gemiddelde opbrengst voor de eigenaars.

Eveneens het vermelden waard, is dat commercieel beheerde appartementen zoals de Mountain Spa Residences een ongeziene reservatiebloei kennen en hiermee de snelst groeiende accommodatiecategorie zijn in Oostenrijk. Dit tot wel 18%, volgens ORF.

Het laatste nieuws:

Sybarite February 2017 

sybarite

International Property Awards (2017)

Beste appartmenten van Oostenrijk: we zijn trots aan te kondigen dat de Mountain Spa Residences een Five Star Award heeft ontvangen en de categorie voor beste appartement in Oostenrijk heeft gewonnen op de International Property Awards 2016 – 2017. De beoordelingscriteria betreffen design, interieur en exterieur afwerkingen, duurzaamheid en innovatie.

Contacteer ons vandaag nog:

Bekijk onze veelgestelde vragen voor meer informatie over het kopen en bezitten van onroerend goed in Oostenrijk.

Maak uw droom waar en neem vandaag nog contact op met ons.