Appartementen te koop in St Anton

Voornaamste feiten over Mountain Spa Residences, St. Anton:

  • 500 meter van de Nassereinbahn
  • 4 beschikbaar in wederverkoop – volledig instapklaar – sterk rendement
  • Ongerept uitzicht (180°) over de weiden van St. Jakob en door het dal richting Rendl
  • Ver van de lawaaierige weg en ideaal voor kinderen
  • 600 m² wellness met 2 zwembaden  Klik hier voor 3D Tour
  • Internationale eigenaren uit EU- en niet-Europese landen

A11 | 1-slaapkamer Appartement | 46,95 m² | € 615,000 (appartement en berging in souterrain) + € 30,000 voor 1 ondergrondse parkeerplaats, netto | Koperskosten 3% van de bruto verkoopprijs.

Tweekamerappartement met een groot terras van 27,3 m2 en uitzicht over de velden naar St. Jakob in de verte.

   

– – – – – –

A0 | 2-slaapkamer Appartement | 87.52m2 | € 965.000 (appartement en berging in souterrain) + € 30,000 voor 1 ondergrondse parkeerplaats, netto | Koperskosten 3% van de bruto verkoopprijs

Een ruim, rustig appartement op het zuiden en zuidoosten met een eigen ingang en een groot terras. Uitzicht op Rendl en over het veld naar St Jakob.

                

A0 3D tour  https://my.matterport.com/show/?m=LxAivMvvjmB

– – – – – –

A4 | 2-slaapkamer Appartement | 75.55m2 | € 899,000 (appartement en berging in souterrain) + € 30,000 voor 1 ondergrondse parkeerplaats, netto | Koperskosten 3% van de bruto verkoopprijs.

Schitterend appartement met 2 slaapkamers en 180 graden uitzicht. Uitzicht naar het zuidoosten beneden.

A4 3D tour  https://my.matterport.com/show/?m=8Kd8xAMp7pa

– – – – – –

A1 | 2-slaapkamer Appartement | 81.60m2 | € 925,000 (appartement en berging in souterrain) + € 25,000 voor 1 ondergrondse parkeerplaats, netto | Koperskosten 3% van de bruto verkoopprijs.

A1 3D tour https://my.matterport.com/show/?m=FKv1dqLXaYt

A1 is een dual-aspect appartement met een groot terras op het zuiden met planten voor privacy.  Aan de westkant is er een grote tuin van 23,55 m2 met toegang vanuit de woonkamer en de slaapkamers.  Het heeft veel privacy omdat je niet langs de receptie hoeft als je in en uit gaat.

De tuin is perfect om in de zomer te zonnebaden en te barbecueën en in de winter om ‘s middags thee te drinken en naar de zonsondergang te kijken.  Het appartement heeft het grootste deel van de dag zon.  Het is ideaal voor kinderen.

Google Street View https://maps.app.goo.gl/yxJ28xapjkmCKeyy5

Bezichtigingen mogelijk, elke zaterdag tussen 12.00 en 15.00 uur.

Helene Atterbury – Vastgoedconsulent +43 676 962 7712

Volledig beheerde verhuurservice door MW Hotels and Resorts:

Je appartement wordt volledig beheerd voor verhuur door MW Hotels & Resorts, een internationaal bekende touroperator die zorgt voor huurinkomsten en rendement. Meer informatie op deze website www.mountainsparesidences.com

Eveneens het vermelden waard, is dat commercieel beheerde appartementen zoals de Mountain Spa Residences een ongekende boom in boekingen meemaken en hierdoor de snelst groeiende accommodatiecategorie in Oostenrijk zijn. Een stijging tot wel 18%, volgens ORF.

In totaal zijn er 28 volledig ingerichte appartementen te koop met een on-site wellness (spa & massage) van 600 m², een overdekt zwembad, een buitenzwembad en een ondergrondse parkeergarage. Allen gelegen in het zonnige dorp Nasserein, op slechts 15 minuten loopafstand van het centrum van St. Anton.

Ongerepte 180° uitzichten:

Gelegen op de site van het oude Hotel Schweizerhof in het zonnige, exclusieve dorp Nasserein met magnifieke uitzichten over de vallei en het skigebied. De Mountain Spa Residences bieden u een buitengewoon unieke kans op een eigendom in Oostenrijks grootste en misschien wel beste skigebied.

Deze gloednieuwe, superieure luxe appartementen bevinden zich in het zonnigste deel van de St. Anton vallei. Ze kijken uit op het Nasserein skigebied en zijn gelegen in een uiterst rustige setting, omgeven door weiden en ver weg van het lawaai van de hoofdweg. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over deze unieke kans voor de aankoop van dit eersteklas vastgoed.

Interieur design door Köck & Bachler:

De interieurs met huiselijke én luxueuze uitstraling werden vormgegeven door Köck & Bachler, één van Oostenrijks meest vooraanstaande hoteldesigners. De moderne architectuur en interieurs zijn perfect in balans met de traditionele Alpenstijl door gebruik te maken van lokale houtsoorten en stenen.

Standaard functionaliteiten zijn wifi, video intercom, driedubbele Duitse ramen, Italiaans keramiek en een badkamerinrichting van Hansgrohe.

U kunt er heerlijk koken in keukens met geïntegreerde apparaten van Miele en genieten van een film op een van de flatscreen Smart TV’s.

– – – – – – –

UPDATE:  Naast de 2 wederverkoopappartementen in Mountain Spa Residences die we al in de aanbieding hadden, hebben we nu nog een appartement. Met 2 slaapkamers (76 m²), net om de hoek in Nasserein, voor een totale netto verkoopprijs van 799.000 euro | Koperskosten 3% van de bruto verkoopprijs. Beneden is een grote hobbyruimte voor het waxen van ski’s, opslag en 2 parkeerplaatsen.

Geweldige locatie direct naast het 5-sterren hotel Tannenhof, dat een bekroond restaurant heeft  www.hoteltannenhof.net/en/dining/

U kunt het appartement inskiën via de Schöngraben geul https://mapcarta.com/N1458085623, maar hier kan na zware sneeuwval lawinegevaar zijn https://alloffpiste.com/schongraben-stanton/

Het is relatief veilig zodra de poedersneeuw is stukgeskied.

De vorige eigenaar zal de meeste meubels in het appartement laten staan, b.v. de bedden, stoelen, krukken, keukenapparatuur, stereo en tv en verwijdert de tafel, foto’s en persoonlijke spullen.

De mooie grenen houten panelen in het woongedeelte geven een frisse geur af en geven een rustgevend effect.

De lopende kosten in 2022 waren € 2.870. De geschatte kosten voor 2023 bedragen € 2.970.

Hier is een 3D-rondleiding door het interieur  https://my.matterport.com/show/?m=YgLJsykio4S

Het appartement is bestemd voor toerisme, maar, omdat er geen operator is, heeft de eigenaar de flexibiliteit om de verhuur zelfstandig te beheren (via Airbnb).

Als alternatief kunnen we u helpen een lokale operator te vinden die de verhuur voor u beheert.

Consent Preferences