Appartementen te koop in St Anton

Voornaamste feiten over Mountain Spa Residences, St. Anton:

  • Ski-out: 500 meter afdaling via de piste naar de Nassereinbahn
  • 2 beschikbaar in wederverkoop – volledig instapklaar
  • Ongerept uitzicht (180°) over de weiden van St. Jakob en door het dal richting Rendl
  • Ver van de lawaaierige weg en ideaal voor kinderen
  • 600 m² wellness met 2 zwembaden
  • Internationale eigenaren uit EU- en niet-Europese landen

B7 | 2-slaapkamer Appartement | € 919,000 (appartement en berging in souterrain) + € 49,000 voor 2 parkeerplaatsen, netto | Koperskosten 2% van de bruto verkoopprijs.

De verkoper neemt lagere biedingen in overweging.

B7 3D tour  https://my.matterport.com/show/?m=781cRbkLEBV

B7 uitzicht vanaf balkon over de weiden richting Rendl

A6 | 2-slaapkamer Appartement | € 1,092,000 (appartement en berging in souterrain) +  € 49,000 voor 2 parkeerplaatsen, netto | Koperskosten 2% van de bruto verkoopprijs.

De verkoper neemt lagere biedingen in overweging.

A6 3D tour  https://my.matterport.com/show/?m=bHpZnR5jDcZ

Bezichtigingen mogelijk, elke zaterdag tussen 12.00 en 15.00 uur.

Helene Atterbury – Vastgoedconsulent +43 676 962 7712

PDF Download Mountain Spa Residences Brochure UK

Volledig beheerde verhuurservice door MW Hotels and Resorts:

De periodes dat u uw appartement zelf niet gebruikt, wordt het volledig beheerd voor verhuur door MW Hotels & Resorts, de luxe afdeling van Mark Warner, een internationaal gerenommeerde touroperator die zorgt voor verhuurinkomsten en rendement.

Eveneens het vermelden waard, is dat commercieel beheerde appartementen zoals de Mountain Spa Residences een ongekende boom in boekingen meemaken en hierdoor de snelst groeiende accommodatiecategorie in Oostenrijk zijn. Een stijging tot wel 18%, volgens ORF.

Klik op deze link om foto’s van de appartementen, spa-ruimtes, de bar en het restaurant te bekijken.

[Klik om te vergroten]

Mountain Spa Residences St Anton - key

In totaal zijn er 28 volledig ingerichte appartementen te koop met een on-site wellness (spa & massage) van 600 m², een overdekt zwembad, een buitenzwembad en een ondergrondse parkeergarage. Allen gelegen in het zonnige dorp Nasserein, op slechts 15 minuten loopafstand van het centrum van St. Anton.

Ski-out locatie met ongerepte 180° uitzichten:

Gelegen op de site van het oude Hotel Schweizerhof in het zonnige, exclusieve dorp Nasserein met magnifieke uitzichten over de vallei en het skigebied. De Mountain Spa Residences bieden u een buitengewoon unieke kans op een eigendom in Oostenrijks grootste en misschien wel beste skigebied.

Deze gloednieuwe, superieure luxe appartementen bevinden zich in het zonnigste deel van de St. Anton vallei. Ze kijken uit op het Nasserein skigebied en zijn gelegen in een uiterst rustige setting, omgeven door weiden en ver weg van het lawaai van de hoofdweg. De locatie heeft een ski-out voor alle niveaus en een ski-in voor ervaren skiërs, mits de sneeuwcondities het toelaten.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over deze unieke kans voor de aankoop van dit eersteklas vastgoed.

Interieur design door Köck & Bachler:

De interieurs met huiselijke én luxueuze uitstraling werden vormgegeven door Köck & Bachler, één van Oostenrijks meest vooraanstaande hoteldesigners. De moderne architectuur en interieurs zijn perfect in balans met de traditionele Alpenstijl door gebruik te maken van lokale houtsoorten en stenen.

Standaard functionaliteiten zijn wifi, video intercom, driedubbele Duitse ramen, Italiaans keramiek en een badkamerinrichting van Hansgrohe.

U kunt er heerlijk koken in keukens met geïntegreerde apparaten van Miele en genieten van een film op een van de flatscreen Smart TV’s.

Het laatste nieuws:

Sybarite February 2017 

sybarite

International Property Awards (2017)

Beste appartementen van Oostenrijk: met trots kunnen wij u meedelen dat de Mountain Spa Residences op de International Property Awards van 2016 – 2017 de categorie voor beste appartement in Oostenrijk heeft gewonnen en een Five Star Award heeft ontvangen. De beoordelingscriteria betroffen design, afwerking van interieur en exterieur, duurzaamheid en innovatie.

Neem vandaag nog contact met ons op:

Bekijk onze veelgestelde vragen voor meer informatie over het kopen en bezitten van onroerend goed in Oostenrijk.

Maak uw droom waar en neem vandaag nog contact op met ons.