Appartementen te koop in Berwang, Tirol

Kristall Spaces is verheugd om een nieuw project aan te bieden in Berwang, Tirol.

Neem vandaag nog contact met ons op – het project verkeert momenteel in het finale stadium van de planningsfase, maar wij delen nu al graag informatie met potentiële kopers.

Over Berwang

De schilderachtige badplaats Berwang is onderdeel van het uitgestrekte skigebied Tiroler Zugspitzarena, dat in totaal bijna 139 kilometer (93 kilometer met kunstmatige sneeuw) aan gevarieerde pistes en gletsjers (tot circa 3000 meter hoogte) met 58 liften telt.

Berwang zelf heeft 40 kilometer aan toegankelijke afdalingen, wat vooral geliefd is bij licht-gevorderde en beginnende skiërs, met een prachtig snowboardenterrein en meerdere funparks.

De zonnige locatie tussen de Zugspitze en het Lechtal is ideaal voor gezinnen en winter- en zomersportfans van alle leeftijden.

Er zijn 4 internationale luchthavens op minder dan 2 uur rijden van Berwang (anderhalf uur van München en 5 kwartier van Innsbruck) en dankzij de ligging iets ten noordwesten van de Fernpass is het goed bereikbaar met de auto.

De 7 verschillende dorpen, waaronder Ehrwald, Lermoos, Biberwier en Bichbach, bevinden zich allemaal binnen een straal van 1 kilometer en hebben hun oorspronkelijke karakter behouden.

Rond de dorpen vindt u prachtige wandelpaden, crosscountry skipistes van in totaal 110 kilometer, een verlichte rodelbaan en meerdere ijsbanen.

Neem vandaag nog contact met ons op

Wij inventariseren momenteel de belangstelling van potentiële kopers voor Berwang.  Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor up-to-date nieuws en informatie over dit project.