Appartementen te koop in Berwang, Tirol

UPDATE 22 maart: Neem vandaag nog contact met ons op als u geïnteresseerd bent in het kopen van een ski-appartement in de omgeving van Berwang.

Over Berwang

De schilderachtige badplaats Berwang is onderdeel van het uitgestrekte skigebied Tiroler Zugspitzarena, dat in totaal bijna 139 kilometer (93 kilometer met kunstmatige sneeuw) aan gevarieerde pistes en gletsjers (tot circa 3000 meter hoogte) en 58 liften telt.

Berwang zelf heeft 40 kilometer aan makkelijke afdalingen, wat vooral geliefd is bij licht-gevorderde en beginnende skiërs, met een prachtig snowboardenterrein en meerdere funparks.

De zonnige locatie tussen de Zugspitze en het Lechtal is ideaal voor gezinnen en winter- en zomersportfans van alle leeftijden.

Er zijn 4 internationale luchthavens op minder dan 2 uur rijden van Berwang (anderhalf uur van München en 5 kwartier van Innsbruck) en dankzij de ligging iets ten noordwesten van de Fernpass is het goed bereikbaar met de auto.

De 7 verschillende dorpen, waaronder Ehrwald, Lermoos, Biberwier en Bichbach, bevinden zich allemaal binnen een straal van 1 kilometer en hebben hun oorspronkelijke karakter behouden.

Rond de dorpen vindt u prachtige wandelpaden, 110 kilometer aan langlaufloipes, een verlichte rodelbaan en schaatsbanen.

Consent Preferences