De perfecte tijd om uw eigen ski-appartement te verhuren

Cijfers van het toeristenbureau van Tirol laten een flinke stijging zien van het aantal bezoekers aan Tirol in de periode november 2014 tot eind april 2015.

Gedurende deze afgelopen winterperiode hebben in totaal 5,6 miljoen bezoekers 25,9 miljoen overnachtingen geboekt in Tirol, een stijging van 4 procent van het aantal bezoekers en een stijging van 2,1 procent van het aantal overnachtingen ten opzichte van het jaar ervoor. Bron: Tirol Werbung.

De belangrijkste oorzaak van deze stijging is de sterke toename van het aantal Duitse toeristen met 4,4 procent. De helft van het aantal bezoekers aan Tirol komt inmiddels uit Duitsland.

huis kopen oostenrijk

Tegelijkertijd is het aantal bezoekers uit Nederland, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk toegenomen. Cijfers van Kristall Spaces bevestigen deze trend.

Vergeleken met eerdere jaren neemt de huuromzet van het onroerend goed aangeboden door Kristall Spaces zeer sterk toe.

Een interessant gegeven is dat het aantal Chinese bezoekers elk jaar met 55 procent toeneemt.

Zoals verwacht daalt het aantal Russische bezoekers: een daling van 35 procent in bezoekersaantallen en hotelboekingen Maar het aantal bezoekers uit landen als België, Italië, Tjechië, Polen en Italië neemt gestaag toe met maar liefst 10 procent.

De vraag is welk type accomodatie in toenemende mate populair wordt onder de bezoekers?

Appartementen die te huur worden aangeboden. Kristall Spaces heeft hiervoor een model ontwikkeld waarbij u de eigenaar bent en tegelijkertijd de mogelijkheid hebt uw appartement te verhuren.

Kortom, de trend naar meer bezoekers die een huurappartement zoeken is een extra reden om te investeren in onroerend goed in Oostenrijk.

Wilt u een huis, vakantiewoning of appartement kopen in Oostenrijk? Dan bent u bij Kristall Spaces aan het juiste adres.