Huis te koop Kitzbühel

Gelegen tussen de bergen Hahnenkamm en Kitzbüheler Horn, is Kitzbühel (en de goed verbonden buurdorpen) een van de meest kosmopolitische skibestemmingen van de Alpen.

De gotische kerk en felgekleurde middeleeuwse gebouwen bieden een charmante mix van traditionele restaurants en chique winkels in een verkeersvrij centrum met een verfijnde après-ski sfeer.

Met een groeiend aantal internationaal bezoekers en meer dan 1 miljoen overnachtingen per jaar (55% in de winter, 45% in de zomer), is deze tweeseizoen-bestemming een goede investering voor kopers van onroerend goed in Oostenrijk die graag hun appartement verhuren aan toeristen wanneer zij er zelf niet verblijven.

Met de glorieuze achtergrond van de Kitzbüheler Alpen en de bergen van de Wilder Kaiser, is er 179 kilometer aan aantrekkelijke en zeer gevarieerde skihellingen (onlangs uitgebreid om de rustigere Jochberg en Resterhöhe-pistes te bereiken met de nieuwe 3S-gondel). De extra 1.088 km aan skipistes in de Kitzbüheler Alpen bieden de skiër een waar reisgevoel.

In Kitzbühel is de wereldberoemde Streif-afdaling te vinden, waar dankzij sneeuwtechnieken 75% van de sneeuw gedurende de warme zomermaanden behouden kan worden. Hierdoor kent het gebied een indrukwekkend lang skiseizoen met bijna 200 dagen sneeuw vanaf 14 oktober.

Onroerend goed te koop in Kitzbühel:

  • Lang skiseizoen – 200 dagen
  • Jaarlijkse bezoekersaantallen/groeiende vraag naar accommodatie
  • Prijs € 8.000 tot 12.000 per m²
  • Goedlopend zomertoerisme

Bent u op zoek bent naar een appartement in Kitzbühel? Neem dan vandaag nog contact met ons op.