Investeren in Oostenrijk met Arnold Schwarzenegger

In een recente TV commercial voor een Australisch onroerend goed bedrijf liet Arnold Schwarzenegger zien dat hij minder kennis heeft dan hij dacht van internet en onroerend goed, toen hij de link van een website zag van een Australisch en niet Oostenrijks bedrijf in een onroerend goed. 

arnold_schwarzeneggera_a_p-224x300

U wilt toch niet net als Arnie zijn, tenminste wat het online zoeken naar een goede vastgoed investering betreft? Als u op zoek bent naar een Oostenrijks eigendom om in te investeren met sterke groei van het kapitaal en een beheermaatschappij die de verhuur voor u beheert, dan bent u bij de experts van Kristall Spaces aan het goede adres.

Kristall Spaces ontwikkelt en verkoopt meer skiwoningen in Oostenrijk dan elk ander bedrijf. Ons team kent de Oostenrijkse Alpen beter dan wie dan ook – we verwelkomen al generatieslang vakantiegangers en eigenaren in Tirol, daarom is het zoeken naar uw nieuwe huis en investeringsbehoeften bij ons in juiste handen. Bovendien regelen wij ook het onderhoud en de marketing voor u.

Bekijk de brede selectie van ski chalets en appartementen die te koop staan in Zell am See, Kühtai, Ischgl en St Anton… Binnenkort worden er meer locaties aangekondigd.

Download onze brochure vandaag nog en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het vinden van uw ideale eigendom in Oostenrijk, ver weg van de “outback”.