Luxueuze appartementen te koop in Ötztal

Binnenkort maakt Kristall Spaces de verkoopfase bekend van een veelbelovend, luxueus appartementencomplex in Oetz. Deze tweejaarlijkse toeristenbestemming bevindt zich in het Ötztaldal, een kleine 20 minuten van Innsbruck.

De hoogtepunten:

  • 45 luxueuze appartementen met een, twee of drie slaapkamers
  • 500 m² spa op een zonnige locatie
  • Op 100 meter afstand van een nieuwe achtpersoons lift
  • Ondergrondse parkeerplaats
  • Restaurant en bar
  • Gerund door een wereldwijd erkende, internationale operator
  • 2 huurmodellen: flexibel of vast met een gegarandeerde huuropbrangst tot 5%
  • Bouw start begin 2016 en is gereed in 2017

Ötz kent twee toeristenseizoenen met een gemiddeld aantal hotelovernachtingen van 400.000 per jaar.

De stad kent een lange traditie als topbestemming voor winter- en zomersport in de Alpen. De unieke atmosfeer met overweldigende natuur, een rijke historie en vele museums en galleries trekt veel toeristen.

De omgeving is authentiek. Het is een van de mooiste plekjes in Tirol met laat-Gothische kerkjes, het Piburger meer (een van de beste zwem- en picknickplaatsen van Oostenrijk) en de Auer Klamm gorge met een van de hoogste watervallen in het land.

Luxueuze appartementen te koop in Oetz

Ötz kent een van de beste zomerseizoenen in Tirol.

Het is gelegen aan de rivier de Ötztaler Ache, die de hele valley afstroomt van Obergurgl tot Sölden. In de nabije omgeving vindt u een van de hoogste bergtoppen in Oostenrijk, waaronder de Wildspitze met een hoogte van 3.770 meter boven zeeniveau. Dicht in de buurt zijn twee gletsjers ingericht als skigebied.

Dankzij de vele zomer- en winteractiviteiten in combinatie met perfecte verbindingen (het heeft een eigen treinstation) is Ötz een geweldige investering als verhuurobject met ongelimiteerd gebruik voor de eigenaar.

In de winter zijn er veel verschillende skimogelijkheden. U kunt 100 meter van uw appartement de nieuwe achtpersoonslift naar Hochoets (27 km aan pistes, 11 liften waaronder 2 kabelbanen) nemen. Ook kunt u een korte busrit nemen naar Kühtai (44 km aan pistes), het hoogste skidorp van Oostenrijk.

Luxueuze appartementen te koop in Oetz - Kristall Spaces

De Acherkogerbahn ligt slechts 100 meter van uw appartement.

Of probeert u te gletsjerskiën op de Rettenbach an Tiefenbachferner in Sölden. Op elk van deze plekken bent u gegarandeerd van topkwaliteit skiën en snowboarden.

En – wellicht tot uw verrassing – in de zomer zijn er vele, spannende en uitdagende activiteiten: van rafting, kanoën, gletsjer safaris tot mountainbiken, boogschieten, klimmen of gewoon lekker relaxen in een van werelds beste wellness centers.

U kunt deelnemen aan verscheidende cursussen van goed opgeleide instructeurs. Wij horen veel lovende kritieken van de bezoekers over de uitstekende organisatie en de gastvrije medewerkers.

Wilt u een onvergeetbare tijd beleven, bezoek dan Area 47 www.area47.at . Een ervaring die het best kan worden omschreven als het samenkomen van natuur en high tech in een waanzinnige belevenis.

Luxueuze appartementen te koop - Ötztal

De appartementen bevinden zich op drie minuten loopafstand van de achtpersoonslift Acherkogelbahn. 

Als u meer informatie wilt over het aanschaffen van uw eigen luxueuze appartement in Ötz op slechts 100 meter van de skilift, neem dan vandaag nog contact met ons op.