Onroerend goed te koop in Karwendel

Kristall Spaces biedt 28 luxe tweede verblijven en 20 toerisme appartementen te koop aan in het Karwendel natuurpark, op slechts een uurtje rijden van München. De bouw start in de herfst van 2019.  Het All-Suite Residence Karwendel is een complex van luxe appartementen in het ‘koninklijke’ Hinterriss, het enige dorp in het Tiroler Karwendel dat het hele jaar bewoond is.

De belangrijkste zaken op een rijtje:

  • 28 luxe tweede verblijven en 20 toerisme appartementen in het befaamde Karwendel natuurpark
  • Geen verhuurverplichting, wel verhuurservice beschikbaar
  • 4% gemiddelde jaarlijkse verhuuropbrengsten
  • Spa, brasserie restaurant, bar en winkel met lokale delicatessen
  • 1 uur van München
  • 40 minuten van Mittenwald en Garmisch
  • Aanvang bouw: herfst 2019
  • Prijzen vanaf 167.000 € (53m²)

Ontdek alle prijzen en info in onze brochures:

190614 All-Suite Residence Karwendel Broschüre PDF Download 8MB

190618 All-Suite Residence Karwendel – Grundrisse, Preise & Verfügbarkeit

Dit is een unieke kans om een appartement met volledige recreatiestatus te verwerven.

Bij een tweede verblijf of “Freizeitwhonsitz” geldt geen verhuurverplichting voor wanneer de eigenaar niet in het appartement verblijft. Bij een toerisme appartement of “Ferienwohnung” is er wel een verhuurverplichting.

Adembenemende panorama’s vanaf de appartementen: eerst ziet u het uitzicht op het zuidoosten langsheen de Risstal Landstrasse richting Eng, met de Schaufelspitze (2306m) in de verte (10km).  Op de voorgrond aan de rechterkant ziet u de Kleiner Falk (2190m).

Hieronder het uitzicht vanaf de appartementen richting het zuidwesten met de Stuhlberg (1487m) en Torkopf (2014m).

De appartementen kunnen verhuurd worden via ons zusterbedrijf All-Suite Resorts, waarbij u een gemiddelde opbrengst van 4% kunt verwachten.

 Bekijk de All-Suite Resorts Brochure

Na een rondvraag en enquête bij 20 potentiële kopers hebben we de bouwplannen en prijzen nog verder verfijnd. De vernieuwde plattegronden en brochure zullen beschikbaar zijn in december 2018.

Neem vandaag nog contact op om uw interesse te registreren. Onze expertise bestaat erin Europeanen en niet-Europeanen hun vakantiedroomhuis te helpen realiseren.

Koninklijke connecties

Deze ongerepte locatie heeft een eeuwenlange koninklijke connectie en was altijd een van de favoriete jachtgebieden van het huis Saksen-Coburg en Gotha.

Koninklijke bezoekers van verscheidene Europese huizen, waaronder Queen Victoria, hebben deze vreedzame plek bezocht. Haar schoondochter, Hertogin Helena van Albany, werd begraven in de omgeving van de Jagdschloss, die er vandaag nog steeds staat, hetzij in bouwvallige staat.

Prioritair natuurgebied

Het Tiroolse Karwendel is een van de belangrijkste drinkwater reservoirs van Europa en de Rissbach rivier is van vitaal belang voor de natuur.

Het is enorm zeldzaam om een rivier aan te treffen die zich nog zowat volledig in natuurlijke staat bevindt. Daarom is de Rissbach de ideale plek voor bedreigde planten en dieren. Het kristalheldere water bevat een overvloed aan wilde bruine en ridderforel. Bezoekers kunnen een visvergunning kopen of vliegvislessen volgen bij een lokale gids. Bezoek www.ffmh.at voor meer informatie.

Voor meer informatie over de bijzondere natuur en het natuurbehoud van het Karwendel-gebergte kunt u hier het rapport Priority Conservation Area Tyrolean Karwendel Mountains WWF Austria downloaden Priority Conservation Area Tyrolean Karwendel Mountains WWF Austria

Locatie & uitzicht

Hinterriss is het enige dorp in het Tiroler Karwendel dat het gehele jaar door bewoond is. Het is een van Oostenrijks best bewaarde geheimen en perfect voor wie op zoek is naar een prachtige, afgelegen plek. Weg van de stress en hectiek van het dagelijkse leven. Ook de Oostenrijkers zelf beschouwen dit als een hemels gebied.

Het idyllische dorpje Hinterriss is gelegen op 928 m boven de zeespiegel in de charmante Risstalvallei met het oudste bergdorp van Europa: Eng. (De weg naar Eng is geopend vanaf 1 mei.)

Het beroemde Ahornboden: dit natuurgebied, met glooiende vallei bedekt met esdoorns en steile rotswanden (tot 1400 meter), is sinds 1927 beschermd. Het is een indrukwekkend plaatje, door velen beschreven als een van de mooiste plekken die ze ooit hebben bezocht.

Een bezoekje tijdens de herfstmaanden is bovendien nog indrukwekkender als de bladeren van de meer dan 2500 esdoorns van geel naar rood verkleuren.

Interieur en meubilair

Zoals bij alle Kristall Spaces projecten, worden deze appartementen volledig ingericht opgeleverd met lokaal geproduceerde meubels en toebehoren en parket met vloerverwarming.

Het interieur geeft een echt Alpengevoel, waarbij u de keus heeft uit een moderne of traditionele afwerking, een combinatie van warme, natuurlijke materialen met een minimalistisch design.

Standaard inbegrepen zijn onder meer draadloos internet, intercomtoegang, driedubbele ramen van vloer tot plafond, Italiaans keramiek en sanitair van Hansgrohe.

U beschikt bovendien over een Miele keuken met inbouwapparatuur, bestek en servies, evenals een flatscreen smart TV.

Het hele resort maakt gebruik van natuurlijk bronwater.

Zomer In Hinterriss

Of het nu gaat om ontspannende wandelingen of uitdagende klimpaden, er is meer dan genoeg keuze voor zowel de beginner als de ervaren wandelaar.

Het is de afgelegen omgeving van de Risstal en haar ongerepte natuur die dit gebied zo speciaal maken.

Voor mountainbikers zijn er 42 mountainbikeroutes in de Karwendel van in totaal meer dan 1.000 km. Een minder inspannende manier om het gebied te verkennen, is de e-bike. Een absolute must om eens te proberen.

U kunt uitstekend op wilde forel vissen in de rivier. De jacht is een lange traditie in dit deel van de Karwendel.

Winter In Hinterriss

Downhill skiërs bereiken Mittenwald met de wagen binnen 40 minuten en het bekende Garmisch binnen 50 minuten. Verkiest u een eerder idyllisch tochtje op de latten, dan zijn er meer dan 30 km cross-country tracks nabijgelegen, langs de rivier en door de vallei.

Er is een natuurlijke rodelbaan in Hinterriss. Wandelaars kunnen hun hart ophalen en de vele paden verkennen in deze Narnia-achtige omgeving.

Wie op zoek is naar een onvergetelijke skitour heeft keus uit verschillende uitdagende routes. Gidsen kunnen u makkelijk kennis laten maken met dit fenomenale sneeuwparadijs.

Waar u ook van houdt, één ding is zeker: Hinterriss ligt aan het einde van de weg tijdens de wintermaanden. U kunt er dus verzekerd van zijn dat u een van de weinige bezoekers bent in dit afgelegen paradijsje.

In de pers

 

Property Investor Today 27 Juni 2018

 

Tölzer Kurier 23 juni 2018

Die Presse 16.06.18

 

Homes & Travel (mei 2018)