From the Blog
Sölden BrochureOetz Brochure‏Kühtai Brochure‏St Anton Brochure‏‏

Robbie Williams meiconcert in Ischgl

Robbie Williams verovert het Oostenrijkse skiresort Ischgl stormenderhand!

Ischgl organiseert al einde seizoensconcerten sinds Sir Elton John er in 1994 optrad. Dit jaar was het de beurt aan Robbie Williams en volgens veel van de concertgangers was dit het beste concert in Ischgl tot nu toe!

Andere artiesten die aan het einde van het seizoen te zien waren zijn The Killers, Bon Jovi en zelfs Sting.

Dit jaar waren de weergoden Robbie Williams en zijn toeschouwers echter niet gunstig gestemd. Volgens Elisabeth Türtscher uit Galtür hing er een dik wolkendek, was het zicht beperkt en viel er vervolgens ook nog eens sneeuw!

Robbie Williams en zijn 25-man sterke Big Band lieten zich echter niet van de wijs brengen door het weer en begonnen het concert in stijl. Het eerste nummer was ‘Let Me Entertain You’ en dat werd ook waar gemaakt, tot groot genoegen van de ruim 25.000 toeschouwers.

Het concert van Williams duurde anderhalf uur en iedereen was het erover eens dat hij een van beste artiesten was die ze ooit in het Oostenrijkse skioord hadden gezien.

Het bleef lichtjes sneeuwen gedurende de uitvoering, maar dit droeg eigenlijk alleen maar bij tot de sfeer. Een beetje winterwit zorgde samen met de muziek van Robbie Williams voor extra gezelligheid.
Aangezien het concert voor overdag was gepland waren er geen podiumlichten.

Je hoorde alleen maar zijn muziek en dat was genoeg. Williams’ vader Peter voegde zich nog bij zijn zoon voor een duet.

Het concert was gratis. Concertgangers hoefden alleen maar een liftpas voor het Ischgl resort te kopen.

Tijdens een persconferentie voorafgaande aan de show had Williams te kennen gegeven dat Oostenrijk het land is waar hij het liefst speelt en dat maakte het concert nog gedenkwaardiger.