From the Blog
Sölden BrochureOetz Brochure‏Kühtai Brochure‏St Anton Brochure‏‏

Sportparadijs St. Anton

St. Anton wordt beschouwd als de bakermat van het skiën. De populaire Tiroler wintersportbestemming wordt ook in de zomer begeerd met talloze mogelijkheden voor activiteiten en ontspanning. Eigenlijk is het de perfecte plek voor de aankoop van een onroerend goed in Oostenrijk.

Actief vanuit huis ook in Tirol

De lijst van vrijetijdsactiviteiten omvat alle bekende outdoor activiteiten. Wandelen, hardlopen, Nordic walking, klimmen, mountainbiken, vissen, zwemmen of golf… Er is voor ieder wat wils, St. Anton biedt het optimale bereik. En wie goed wilt ontspannen, vindt de juiste sfeer in Wellnesspark Arlberg: diverse zwembaden, sauna’s, stoombaden en een crushed ice-grot bieden pure ontspanning.

Wandelen

Van St. Anton am Arlberg start een 300-kilometer spoorwegnet via de bergen van Kapall, Galzig, Valluga en Rendl. De paden zijn goed gemarkeerd en bieden tal van mogelijkheden voor families, wandelaars, of zelfs voor ‘hoge-alpine’ tours. Voor wie trek krijgt, verwelkomen 30 berghutten op de route de wandelaars. Wie liever langer onderweg is, kan hier direct de Adlerweg, die dwars door Tirol gaat, bewandelen. De bergwandelschool St. Anton am Arlberg begeleidt beginners en professionals in de fascinerende bergwereld die Tirol rijk is.

Mountainbiken

Degene die onroerend goed in St. Anton in Tirol bezit, fietst direct vanuit de voordeur naar één van de 200 kilometerlange en goed gemarkeerde routes. Met in totaal meer dan 3.800 kilometer aan officiële mountainbike routes geldt Tirol als een paradijs voor fietsers.

Fietsroutes

Begin gelijk vanaf huis in St. Anton aan een van de talrijke fietsroutes zoals de Bodensee route, de Silvretta ronde, de Piller toer, de Hahntennjoch ronde of de Kaunertaler Gletscher toer. Bent u goed getraind dan kunt u deelnemen aan de fietsmarathon Arlberg Giro. De race vindt jaarlijks in augustus plaats in St. Anton en leidt via de Arlberg, Bludenz, het Montafon, de Bieler Höhe, Galtür en de Paznauntal over het Stanzertal terug naar het beginpunt.

Onroerend goed in Tirol

Wie onroerend goed in Tirol koopt, kan in het algemeen op grote waardestijging rekenen. Omdat slechts 13% van het landoppervlak in Tirol als bewoonbaar wordt beschouwd en de bevolking blijft groeien, zijn woonruimte en grondbezit altijd schaars. Daarom is het de moeite waard om, met name op aantrekkelijke locaties als St. Anton, Ötztal, Ischgl, Galtür of Kühtai onroerend goed te bezitten. Omdat in deze plaatsen onroerend goed niet vaak te koop staat en de nieuwbouw op basis van de Tiroler ruimteordening nog zelden worden gebouwd, is de aankoop van een huis of appartement een zeer interessante investering. Als u onroerend goed koopt in een toeristische bestemming als Tirol, kunt u deze zelf gebruiken maar ook verhuren, Profiteer van het waardeverloop en de verhuur van uw eigendom in Oostenrijk.  Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over ons onroerend goed aanbod in St. Anton, Kühtai, Galtür en Ötztal.