Zell am See – luxueuze appartementen te koop

Kristall Spaces biedt een zeldzaam appartement met 3 slaapkamers te koop aan in het zeer gewilde The House (voorheen Mountain Lake Resort), midden in het centrum van Zell am See, op slechts 150 meter van de City Express-gondel en 3 minuten lopen naar het meer!

Zell-am-See-appartmenten-verkoop-Kristall-Spaces

Totale vloeroppervlak voor dit luxe appartement is 84,65 m² exclusief de loggia, die 7,66 m² is en uitzicht biedt op de berg met skipistes.

Zie de plattegrond voor Top B3.    3D Tour B201 (voorheen B3).

Het interieur van het appartement heeft een traditionele Alpine-afwerking en een meubelpakket, een hoogpolig tapijt en massief houten kasten, tafels en dressoirs, evenals een houten keukenblok, allemaal in een open woonkamer.

De woonkamer beschikt ook over een moderne, opklapbare slaapbank, een traditionele koeienhuidstoel en een aan de muur bevestigde smart-tv.

De luxe badkamer is voorzien van Italiaans keramiek, hoogwaardige armaturen en een aan de muur gemonteerd, verwarmd handdoekdrek.

Het volledige meubilair, inclusief bestek en servies, is inbegrepen in de aankoopprijs.

Alles wat voor de verhuur nodig is wordt bij het appartement geleverd en staat beschreven in het specificatieblad Bouw en Inrichting, dat u bij aanvraag ontvangt.

De totale netto verkoopprijs is € 679.000 inclusief persoonlijke berging en 1 ondergrondse parkeerplaats.

De koperskosten bedragen 2% van de bruto verkoopprijs.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer details over dit appartement, inclusief de lopende kosten en huurinkomsten.

Helene Atterbury – Vastgoedconsulent +43 676 962 7712

Over The House (voorheen Mountain Lake Resort):

The House is een luxe appartementencomplex in het centrum van Zell am See, op slechts 150 meter van de City Express-gondel en 3 minuten lopen naar het meer.

Eigendom van appartementen gaat gepaard met een verhuurverplichting. De de resortfaciliteiten omvatten een sauna en stoombad, receptie en bar, allemaal beheerd door The House Collection, een jong merk van de Alpin Family dat zich richt op een ontspannen, stijlvolle en gezellige sfeer.