Onroerend goed te koop in Stubaital

Kristall Spaces is verheugd u te melden dat er 20 appartementen verkocht zullen worden in Neustift in Stubaital, Tirols tweede meest bezochte skidorp na Sölden, met meer dan 1 miljoen overnachtingen per jaar en op amper 25 km van Innsbruck.

Het nieuwe All-Suite Residences Stubaital zal gebouwd worden op de locatie van het huidige Hotel Bellevue, in een uiterst idyllische setting met 360° uitzicht op de bergen, waaronder de beruchte Zuckerhütl (3505 m), de hoogste piek van de Stubai Alpen.

https://www.visittirol.nl/alle-plaatsen/a-neustift-im-stubaital

We werken momenteel nog volop aan de ontwerpen en prijzen, maar voorlopig kunt u al de initiële plannen van de architect bekijken: 190510 All-Suite Residence Stubaital Grundrisse – Plans

Alle appartementen beschikken over een ondergrondse parkeerplaats en er zijn verschillende winkels en restaurants op wandelafstand.

Ontdek deze geweldige locatie alvast via Google Maps: https://goo.gl/maps/eVejSTQVsD2RsTnC6

Neustift is een enorm pittoresk winter- en bergsportgebied, omgeven door 109 indrukwekkende bergtoppen van meer dan 3000 m. De erg levendige dorpskern met zijn beroemde in fresco geschilderde kerk en typisch Tiroolse atmosfeer is populair bij alle leeftijden. In de zomer kunt u er wandelen langs de 850 km paden en 50 berghutten, fietsen langs de 240 km routes en afkoelen en relaxen in de verschillende openluchtzwembaden.

 

In de winter biedt de vallei 127 km skipistes, verspreid over vier gebieden (Stubai Gletsjer, Schlick 2000, Elfer en Serles) – allemaal inbegrepen in de Stubai Super Skipass.  Neustift heeft 4 skiliften (waaronder een gondellift) voor beginners en licht gevorderde skiers. Er zijn 3 rodelbanen, waaronder de langste in Tirol, van maar liefst 8,5 km lang!

De grootste troef is uiteraard de befaamde Stubai Gletsjer of ‘Kingdom of Snow’, het grootste gletsjer skigebied in Tirol (64 km), die garant staat voor skipret in de herfst en lente, van 15 september tot 10 juni

https://www.stubaier-gletscher.com

Mocht u interesse hebben om een appartement te kopen in het Stubaital, neem dan vandaag zeker nog contact op met ons.